Til toppen

SILOKING – Fullfôrsvogner

SILOKING fullfôrsvogner setter bonde og dyr i første rekke med sine innovative løsninger og kvalitetssterke produkter for miksing av fôr. Produktene er utviklet av fagkyndige som har hatt for øyet å oppnå førsteklasses kvalitet på fôr og moderne, effektive og pålitelige arbeidsmaskiner.

SILOKING har et stort utvalg av vogner. Her er det ikke noe tvil om at dine behov kan møtes med vogner i alle kapasiteter, størrelser og funksjoner. Disse er av ypperste kvalitet og fyller sin funksjon på din gård til det fulle. 

TrailedLine Classic

SILOKING TrailedLine Classic er en serie på fire fullfôrblandere av høy standard. Dette er vogner som du kan stole på. Vognen er designet for at alt av fôr losses av uten at noe blir liggende igjen, eller at systemet tettes. Tanken er laget for å optimalisere blandetid og bevare fôrstrukturen, samtidig som den også reduserer driftskostnadene.
 

TrailedLine 4.0

SILOKING TrailedLine 4.0 er en serie med fem vertikale fullfôrvogner som, gjennom nøye planlagt design på tank og blandingsskruer, gir kort blandingstid og bevarer fôrets struktur. Girkassen er utviklet eksklusivt til bruk i SILOKING sine egne fullfôrvogner, og er designet for høy ytelse selv under maksimal belastning.

SelfLine 4.0

Ikke bare er SelfLine en maskin som holder driftskostnadene nede. Den er også en robust maskin, designet for å vare lenge. Med en selvgående fullfôrsblander kan man tjene inn opptil 50% av tiden det ville tatt å gjøre samme jobben med en slept fullfôrsvogn. Også drivstoffsinnsparingen kan være betydelig ved en selvgående maskin. Derfor har SILOKING produsert SelfLine 4.0 serien.

eTruck

eTruck handler om mer enn bare miljøvennlige maskiner. For TruckLine e.0 er nettopp en 100% elektrisk fôrblander, som da er et miljøvennlig alternativ av en fôrblander. Både trekkraft og miksing er elektrisk. TruckLine e.0 er i tillegg stillegående for både dyr og menneskers komfort, og slipper ikke ut noe eksos.

StaticLine

For deg som trenger en stasjonær fullfôrsblander finnes det et utvalg modeller av dette også. Disse kan lastes fra alle kanter og har høy driftssikkerhet. 
 

Kontakt Eiksenteret for mer informasjon og veiledning for din nye SILOKING fullfôrsvogn.