Til toppen

Serigstad OneTouch Feeder II


Skinnegående automatisk fôrvogn for behandling og distribusjon av grovfôr.

OneTouch Feeder II er automatisert skinnegående rundballekutter fra Serigstad. Denne går på skinner (i ordets doble betydning). Den settes opp til å kjøre en utfôring fordelt på soner, med mulighet for å differensiere utfôring til de ulike gruppene. Tilleggsutstyr for kraftfôrtildeling kan legges inn i kjøremønsteret. Maskinen har muligheter for opptil seks ulike starttider, slik at den kan utføre programmert utfôring på egenhånd. 

 

Skinnegående

Kutteren drives på skinner av to løpekatter med elektrisk motor. Ved bruk på skinne med sving brukes traverser og maskinen henges på én skinne, med firehjulsdrift på fremre og tohjulsdrift på bakre løpekatt. Ved to skinner er det firehjulsdrift i løpekatter foran, mens løpekatter bak er uten drift. 

 

Forsterket knivtrommel

Knivtrommelen kan leveres med opptil 60 kniver i ulike konfigurasjoner. Slik tilpasser du enkelt kuttingen til fôrtype og bruksområde. 
Programmeres enkelt til ditt behov ved å legge inn et kjøremønster hvor man definerer mengde grovfôr og kraftfôr til hver dyregruppe. OneTouchFeeder vil da starte av seg selv ved seks forhåndsdefinerte tidspunkter, via skjermbetjening på maskinen eller via app på telefon.  

 

Programmerbar

OneTouch Feeder II programmeres ved å legge inn et kjøremønster hvor en definerer mengde grovfôr og kraftfôr til hver gruppe av dyr. Utfôring kan starte av seg selv til seks forhåndsdefinerte tidspunkter, via skjermbetjeningen på maskinen eller ved en app på telefonen.

 

 

Tekniske detaljer

Lengde (mm)

3147

Bredde (mm)

1665

Høyde (mm)

1575

Vekt (kg)

Ca. 900

Innvendig Volum (m3)

3,1

Maks ballediameter (m)

1,60

Strømbehov ved 200 V

34 A

Strømbehov ved 400 V

20 A

Effekt, kuttorgan (kW)

7,50

Effekt, bunnbelte (kW)

0,75

Effekt, sideutmater (kW)

0,75

Effekt, per løpekatt (kW)

0,18

Kraftfôrtank (kW)

0,09