Til toppen

Sampo Rosenlew Verrato V4


SR VERRATO er den enkle og rimelige skurtreskeren for dine nordiske forhold.

VERRATO V4

Verratos røtter går dypt i tilbake i arven til Sampo Rosenlew skurtreskere. Serien har blitt solgt over hele verden for å treske de mest eksotiske plantene. Tilbakemelding mottatt fra hele verden har hjulpet oss med å utvikle våre skurtreskere mer allsidig og pålitelig enn noensinne. En rekke verdsatte egenskaper kombineres i denne skurtreskere - et stort skjærebord og treskerverk, en riktig tilpasset  motor med gunstig drivstofforbruk og en stor korntank.

Den fantastiske teknologien til Verrato er basert på et bredt treskeverk, den tunge slageren med 7 raspejern og fire halmristere. Skurtreskeren har en stor 3,700 liters korntank som muliggjøre lange tømmeintervaller for å øke den verdifulle tresketiden. Kraftkilden er en 150 hk 4-sylindret Tier4f AGCOPower motor. Det er en hydrostatisk drevet transmisjon med tre trinns girkasse.

 

SKJÆREBORD
Det finnes flere bordbredder på mellom 3,1 og 4,2 meter. Bredden kan velges avhengig av treskehastighet eller skiftetstørrelser. Din lokals selger kan konsulteres om riktig bredde for å dekke dine behov. En skjærebordskrue med stor diameter mater kornet effektivt inn i treskeren. Innføringen tilrettelegges av solide matefingre gjennom hele bredden av bordet på bord fra 3,9 meter bredde. Vindehøyden justeres hydraulisk, mens vindehastighet og -forover/ bakover justeres med aktuatorer.

SLAGER OG BRO
Verrato-modellen har en slager med en diameter på 500 mm; en kraftig slager med syv raspejern. Slagerens tyngde gir stabilt rotasjonsmoment, noe som betyr at belastningstoppene ikke er merkbare. Slageren er beregnet brukt som et allsidig alternativ for flere ulike vekster. En bro med tynne tråder garanterer ren tresking under de mest krevende forholdene.

SEPARERING
Kornplaten er utstyrt med fire fjernbare seksjoner. De kan trekkes ut for rengjøring med et spesielt verktøy som følger med treskeren. Verrato modellen har fire halmristere med fire trinn. Halmristerne har uttrekkbare bunner, for enkel rengjøring. Verrato kommer med et justerbart ovesåld. Såldforlengelsen kan velges etter forholdene og som standard leveres en for hellende terreng. Undersåldet er av en rundhullstypen.

KORNTANK
Skurtreskeren kan utstyres med forskjellige korntankalternativer som passer dine behov. Høyden på dekselet bestemmer tankens kapasitet. Den minste tankkapasiteten er 3700, og den største 4.200 liter. Bunnen av korntanken har en W-formetype. Denne utformingen med fylleskruen i senteret har vist seg å være svært effektiv ved en jevn fordeling av kornet i tanken. Tømmeskruen er tilstrekkelig lang. Tømmehøyden er standard 3,4 meter,  men du kan også velge et på 4 m.

FØRERHUS
Spesiell oppmerksomhet har blitt rettet mot førerkomfort i utformingen av førerhuset på Sampo Rosenlew skurtreskere. Kjøreergonomi og utsynet er ekstremt god. Førersetet har en optimal plassering for å sikre god sikt fremover, så vel som over kniven, innmatingsskruen og bordets hjørner gjennom de store vinduene. Verrato er utstyrt med en SR-standard førerhus hvor AC og varmeapparat er standard. Med den hydrostatiske transmisjonen treskeren multispak. På multispaken styrer du også alle vinde og skjærebordsfunksjoner.

MOTOR OG TRANSMISSION
Verrato er utstyrt med effektiv AGCOPower motor med 4 sylindre og 150 hk, Tier4f. Et effektivt luftinntak sørger for at de store kjøleribbene kontinuerlig for tilført tilstrekkelig med luft. Et roterende luftinntak er standard. Treskeren er utstyrt med hydrostatisk transmisjon, hvor  fire hjulstrekk kan leveres som ekstrautstyr for særlig krevende forhold.

 


Sampo Rosenlew hjemmside

Vekt 7100 kg
Soldareal 3,4
Drivhjul 18.4/70R34
Risterareal 4,8
Motortype AgcoPower 49 AWF T4f
Tømmemengde 55
Skjærebredde 3,45-4,20 m
Motoreffekt 150
Verkbredde 112
Styrehjul 360/70R20
Korntaknvolum 3700
Slagerdiameter 50
Broareal 0,51
Halmristere 4
Redskap
Høyde 3,65 m
Bredde 2,83 m
Lengde 7,76 m