Til toppen

Rundballepresser og grasutstyr fra Massey Ferguson

Rundballepressene til Massey Ferguson er utviklet for å presse så mye som mulig gress inn i hver eneste rundballe. Kombinerer man dette med lang driftstid og enkel håndtering, lagring og bruk, får man et effektivt, driftssikkert og allsidig produkt. Med en Massey Ferguson rundballepresse finner du garantert en modell som passer ditt behov. Du får den selvfølgelig hos Eiksenteret. 
 

MF RB F – Fastkammer-modeller 

Fastkammermodellen til Massey Ferguson er MF RB 3130F. Den har et kammer på 1,5 kubikkmeter og 18 Powergrip ruller. Den har også mekanisk baklukelås. Dette sikrer en jevn tetthet og form på ballene. 

Denne pressen er svært pålitelig og høyt ytende. Den produserer hardt pressede baller av høy, ensilasje eller halm. Dette er en brukervennlig og enkel presse som får jobben gjort fort. Pressa passer til traktorer fra 70 hk og oppover. Den har en pickupbredde på 2,00/2,25 meter, mens ballene har en diameter på 1,25 og en bredde på 1,23 meter. 

RB F kan utstyres med 13, 17 eller 25 kniver. Kutteenhetene Xtracut sørger for at all avling blir kuttet, med markedets lengste kniver. 

MF RB V – Variabelkammer-modeller

Massey Fergusons rundballepresser med variabelkammer kommer i to forskjellige modeller. RB 4160 V og RB 4180 V.  Som navnet tilsier lager RB 4160 rundballer på opptil 1,6 meter, og RB 4180 rundballer på opptil 1,8 meter i diameter. Med det patenterte Constant Pressure System (CPS) blir rundballene jevne og tette grunnet kombinasjonen av fjærer og hydraulisk trykk. Minimum 80 HK er anbefalt til RB V. 

Også RB V kan utstyres med 13, 17 eller 25 kniver. Disse Xtracut-kutteenhetene har markedets lengste kniver. 

MF RB Protec – Kombinasjonspresser

Både fastkammer og variabelkammer finnes også som kombinasjonspresser, også kjent som Protec-modeller. Her får du alle fordelene til din valgte kammerløsning, og i tillegg har du integrert pakkeenhet. Disse utfører både pressing og pakking i en operasjon og rundballene er med en gang beskyttet mot værforhold. Fôrkvaliteten blir også ekstra godt bevart, og du slipper en ekstra maskin, traktor og operatør for å få pakket inn rundballene.  Det er anbefalt 120 HK på fastkammervariantene, og 130 HK på variabelkammer.  

For den perfekte pakkejobben har Massey Ferguson også MF TW tilgjengelig i to modeller. En for baller opp til 1,30 m og en for baller opp til 1,60 m. TW er den perfekte pakkeren fordi den arbeider effektivt og pålitelig, samtidig som at den har lavt tyngdepunkt for skånsom avlasting. 

Extracut-kutteenheten er mulig å få i 13, 17 og 25 kniver på alle protec-modeller. 

Massey Ferguson RB 3130 F

Massey Ferguson fastkammer rundballepresser er slitesterke, robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160/4180 V

Massey Ferguson variabelkammer rundballepresser er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. De er slitesterke og robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 3130 F PROTEC

Massey Ferguson fastkammer kombipresse er slitesterk, robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160 V PROTEC

Massey Ferguson variabelkammer kombipresse er slitesterk og robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer

Massey Ferguson TW 130 / TW 160

TW 130 og TW 160 er en eksepsjonelt lavtliggende slept rundballepakker som fokuserer på skånsom avlastning, samt rask og pålitelig betjening. Dette er den perfekte rundballepakkeren for deg som ønsker en robust og effektiv pakker.

Massey Ferguson har i tillegg til rundballepressene en rekke grasutstyr i høy kvalitet. Hos ditt lokale Eiksenter finner du både bakmonterte, frontmonterte, slepte og butterflymodeller av DM-serien med robuste slåmaskiner.  I tillegg fører vi Massey Fergusons TD Sprede-/ venderiver, og RK Samleriver. Slåmaskiner og river finner du her! 

Massey Ferguson DM bakmontert

Massey Fergusson har et bredt utvalg av skiveslåmaskiner for 3-punktmontering. Med eller uten stengelbehandler, side- eller senteropphengt. Valget er ditt!

Massey Ferguson DM frontmontert

Frontmonterte skiveslåmaskiner fra Massey Fergusson kan leveres i flere forskjellige modeller. Med eller uten stengelbehandler og arbeidsbredde på 2,5 eller 3,0 m.

Massey Ferguson DM slåmaskinkombinasjon

Massey Fergusson kan tilby flere forskjellige modeller av slåmaskinkombinasjoner med arbeidsbredde opp til 9,30 m. Både med eller uten stengelbehandler.

Massey Ferguson RK

Uansett hvor stort ditt areal er - Massey Fergusson har en samlerive som passer deg! Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.

Massey Ferguson TD

Sprede- og venderiver fra Massey Fergusson kan leveres i arbeidsbredder fra 4,50 m og helt opp til 12,70 m. TD finnes i både 3-punktsmonterte og slepemonterte modeller.

For mer informasjon og hjelp er ditt lokale Eiksenter en behjelpelig kilde for både informasjon og praktisk hjelp. Det finnes ingen grunn til å ikke bare stikke innom eller ta kontakt – vi har alltid tid til å hjelpe deg.