Til toppen
image

Nå kan du ringe og reservere produkter hos våre Eiksenter! 

Ser du noe du liker på våre nettsider og savner muligheten for Klikk og hent? Ønsker du et produkt du har sett i nyeste EikFokus? Vi åpner nå for at du kan ringe ditt lokale senter og reservere produkter i opptil 48 timer. På denne måten slipper du bomturer og får sikret deg akkurat det produktet du er ute etter. 

Alt du trenger å gjøre er å slå på tråden, så passer vi på varen for deg de neste 2 døgnene. Betalingsløsninger ordner du i butikken når du henter varen.  Vi ønsker å gjøre handelen enkel for deg, og i en travel hverdag sparer du litt tid på at du nå bare kan komme og betale for varen din og ta den med deg hjem.

 
Ikke nøl med å ta kontakt!
 

Et utvalg "Ring og hent"-vennlige kampanjeprodukter:

Husqvarna Automower 315X

Husqvarna Automower® 315X – en førsteklasses modell i X-line-serien. Den klipper kompliserte plener på inntil 1600 m², håndterer smale passasjer og skråninger med inntil 40 % helling og takler ulendt terreng uten problemer. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er den utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assistert navigasjon og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.
S0737918

Husqvarna Motorsag 435 II 13" X-CUT

Den perfekte motorsagen for deg som trenger å få ryddet opp litt i hagen, eller på mindre landområder.
S0710229

VIPER LSU 375

Metalltanken på Viper LSU 375 har tappeslange og rommer 95 liter. Maskinen har tre motorer på 1.000 W hver. Den er utstyrt med en avløpsslange, og du kan enklet tømme tanken uten å avmontere motoren. Leveres som standard med 2,5 m slange, 2-delt stålrør, filterinnsats, fugemunnstykke, rundbørste, munnstykke til våtsuging og munnstykke til tørsuging i Ø38. Viper LSU 375 har store bakhjul og roterende forhjul, som gjør den enkel å manøvrere.
S0744635

HONDA STRØMAGGREGAT EU10I

Det perfekt bærbareaggregatet for hytte og fritid. Med moderne, kapslet design, lav vekt og meget lavt lydnivå.
S0824311