Til toppen

Motorsager

Vi har et bredt utvalg motorsager for både skog og hage, til deg som er profesjonell og til forbrukeren. Vi har også en rekke kvalitetstilbehør og smart verneutstyr. 

Sorter etter: Anbefalte

Husqvarna Stangsag 115iPT4

Batteridreven stangsag med teleskopskaft. Inkluderer ikke batteri og lader!

Husqvarna Motorsag 435 II 13" X-CUT

Den perfekte motorsagen for deg som trenger å få ryddet opp litt i hagen, eller på mindre landområder.

Husqvarna Batteridreven Gresstrimmer 115iL inkl. Bli 10 + QC 80

Brukervennlig og stillegående gresstrimmer fra Husqvarna. Inklusiv bLi 10 Batteri og QC80-lader.

Husqvarna motorsag 435E II 13''

Dette er andre generasjon av den lette og effektive allroundsagen, som er ideell for alle som trenger en motorsag som er eksepsjonelt lett å starte og manøvrere. Starter lett også med langsomme drag, leveres med slankere sagkropp og tanklokk som vippes opp. Med X-Torq-motor for lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivåer. Utstyrt med Smart Start, drivstoffpumpe og auto-returstoppbryter for enklere oppstart. Enklere håndtering med verktøyfri kjedestramming.

Husqvarna Motorsag 445 II E-serie 13ʺ

Lettbrukelig og robust motorsag til gunstig pris, som er lett å starte og har slankt design.

Husqvarna motorsag 330i 12'' u/batt og lader

En stillegående, lett og meget brukervennlig motorsag. Perfekt for tømrere, frukt- dyrkere og andre brukere som stiller høye krav. Med holdbar, børstefri motor og verktøyfri kjedestramming.

Husqvarna motorsag 135 Mark II 14''

Robust, pålitelig og brukervennlig sag med stor skjærekapasitet for huseiere. Den perfekte hagemotorsagen for sporadiske oppgaver som vedkapping og felling av mindre trær. Lett å starte og håndtere, og takket være den sidemonterte kjedestrammeren kan du stramme kjedet raskt og enkelt

Husqvarna Motorsag 550XPG II 13" X-CUT

En 50 cc motorsak med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Enkel å manøvrere, kraftig og slitesterk, egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Slankt design og mange nyskapende funksjoner, inkludert oppvarmede håndtak.

Husqvarna Motorsag 550XPG 13"

Proff motorsag som tåler røff bruk og er god å bruke. Motorsagen har mange smarte løsninger nettopp for den profesjonelle skogbruker og grunneiere.

Husqvarna Motorsag 560XPG 15"

For den som jobber profesjonelt med å rydde skog med motorsag er dette motorsagen som har alt!

Husqvarna Motorsag 550XPG II 13ʺ

Den perfekte motorsagen for små og mellomstore trær. En kraftfull og slitesterk maskin som gjør en effektiv felling, kappe og kvistingsjobb,

Motorsag 135-14" 3/8"

 En ny, lett og effektiv sag for villaeiere. Meget enkel å starte og manøvrere.