Til toppen

Fendt skurtreskere E-serie og L-serie 

Skal du rekke å få deg en ny og effektiv skurtresker før sesongen starter er det på tide å tenke på dette nå. Fendt designer nøye alle elementene ved sine treskere ned til hver minste detalj. På denne måten får du kvalitet og komfort i alle ledd, uavhengig av om du trenger en skurtresker med høy kapasitet eller økt effektivitet. Fendt har en tresker som passer alle dine behov. Eiksenteret ønsker at våre kunder skal ha god tilgang på maskinene man behøver og ønsker derfor nå å rette oppmerksomheten mot at både Fendt L-serie og Fendt E-serie er tilgjengelig for levering til sesongstart.

Fordelen med en skurtresker fra Fendt

Det er mange grunner til å velge Fendt. Deres velutprøvde traktorer har gang på gang bevist at Fendt kombinerer kvalitetsmateriale, med effektivitet og komfort. Deres skurtreskere er intet unntak. Med en skurtresker fra Fendt er du sikret at avlingene kommer raskt og sikkert i hus. Disse treskerene kombinerer presis kontroll med robuste skjærebord med høy gjennomkjøringskapasitet. Fendts skurtreskere jobber effektivt, det samme gjør vi, og med en Fendt maskin på åkeren får du en av markedets raskeste levering av reservedeler, om uhellet først er ute. Smykk deg med en ny tresker nå, og spar mye tid på sikt.
 

Er du i prosess om å anskaffe deg en ny skurtresker, eller vet du at du trenger en allerede neste sesong? Nøl ikke med å ta kontakt.

Sorter etter: Navn (a > å)

Fendt E-serie

Fendt E-serie skurtreskere gir deg hardt arbeid og stor kapasitet på budsjettklasse.

Fendt L-serie

Fendt L-serie er det perfekte valget når du ønsker deg maksimal komfort, optimal ytelse, fleksibel bruk og stor pålitelighet i en skurtresker.