Til toppen
Kontaktinformasjon

Les gode kundehistorier og få tips i hverdagen her.

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Riktig lys gir deg bedre sikkerhet

Om vinteren kan det bli mange timer i traktorsetet for å holde veier og fortauer åpne. Da er det alltid viktig å ha riktig lys, slik at du både synes godt og ikke minst at du har god sikt utvendig og innvendig og føler deg trygg på både å se og bli sett.

Les mer
Gode erfaringer med ny Fendt-sprøyte

Alf Utby fra Målselv produserer poteter i sandjord og har til tider behov for mye vanning. Med en Fendt Rogator 355 slepesprøyte har han fått kapasiteten han ønsker seg.

Les mer
Ny og bedre automatkobling fra DALEN

Allerede på slutten av 90-tallet så løsningene i drivlinjen på de store snøfresermodellene til DALEN dagens lys. Fra høsten 2019 leveres alle de store snøfresermodellene med den nye oljebaserte automatkoblingen.

Les mer
– Service og nærhet er viktigst

Da Helge Loftsgarden skulle kjøpe seg ny allroundtraktor til grasproduksjonen på gården, var pris, nærhet til leverandør og service viktige faktorer. Valget falt på en MF 7718 S med frontlaster fra Eiksenteret Hjartdal.

Les mer
Førstehjelp der du er

Når du arbeider på en gård kan det ta lang tid før du får hjelp hvis uhellet er ute. Da er det viktig å ha førstehjelpsutstyr i nærheten. Eiksenteret tilbyr utstyr fra First Aid Nordic som passer i alle situasjoner.

Les mer

Bruktbørs