Til toppen

Husqvarna Automower 450X


Har man mye plen forsvinner det fort mye tid og ressurser i vedlikehold. Med denne utrolige robotklipperen slipper du de bekymringene. Med et arbeidsområde på 5000 m² takler 450X trange og røffe plener. Den jobber seg lett rundt hindringer og kan krabbe hellinger på opptil 45%.

Den ultimate robotklipperen

Det skal godt gjøres å finne noe bedre gressklipper en dette. Toppmodellen 450X kan holde på i flere timer og det over et stort areal. Denne klipperen er et premium-alternativ som tar hånd om de fleste store flater uten noen problemer. Klipperen jobber godt rundt store og små hindringer og klarer å snike seg gjennom trange passasjer helt ned i 60 cm-sjiktet.  Klipperen kartlegger hele plenen, og registrer hvor den har klippet og ikke for et fantastisk klipperesultat og for å dekke så mye plen som over hode mulig. Klipperen finner kjapt veien tilbake til ladestasjonen da den kommer med 3 sett med ledekabler for tidseffektivt søk. Langs ladekabelen kan man også starte klipperen fra tre fjerntliggende startpunkt. Klippejobben kan den gjøre når som helst på døgnet, og man kan fint sette arbeidstiden på forhånd. Klipperen er såpass stille at den ikke er til sjenanse når den jobber om kvelden/natten. 

Smartfunksjoner og navigasjon

Gressklipperen kommer med Automower Connect og GPS-assistert navigasjon. Med andre ord kan man ha full kontroll på klipperen gjennom smarttelefonen, og den kan styres gjennom talestyringsprogrammer som Google Home eller Alexa. Samtidig sørger GPS-systemet for at klipperen jobber helt utmerket på egenhånd.  Om natten kommer 450X med energieffektive LED-lykter slik at man slipper å snuble i den når det er mørkt. Lampene vil også fungere som varsellamper om noe skulle være galt. Et godt designgrep man finner på alle Automower X-modeller.

GPS-systemet sørger også for at man alltid vet hvor klipperen er. Skulle man ha uflaks og noen prøver å stikke av med klipperen din vil GPS-systemet sørge for at du blir varslet om dette, og klipperen vil bli sporet. Samtidig kommer klipperen med tyveribeskyttelse gjennom alarm med PIN-kode. 

Værbitt og kvalitetsorientert

Automower 420 er bygget for all slags vær og arbeider året rundt, selv i det kalde nordiske klima. Den klipper effektivt basert på hvordan gresset gror ut ifra vær og sesong. Med brukervennlige justeringsalternativer og smarte klippemønster jobber den hardt for at din plen skal få den ultimate trimmen. Kvaliteten på både gresset og selve klippen skal alltid være av høyeste kvalitet. Skulle man f.eks. ha tatt inn hagemøblene for sesongen har robotklipperen egne spesialprogram for høyt gress. Skulle den treffe på smale passasjer finner den selv de beste rutene for å få klippet hele din gressplen.  Om man ønsker å ha klipperen på forskjellige steder kan man opprette forskjellige profiler for de forskjellige stedene og enkelt bytte mellom disse. 

Klipperen har effektiv strømstyring og sørger for at strømforbruket og driftskostnadene forblir utrolig lavt. Samtidig er den selvfølgelig helt elektrisk slik at den ikke slipper ut noen miljøskadelige stoffer.