Til toppen

Husqvarna Automower 420


Stillegående robotklipper for store plener på opptil 2200 m². Klipperen har praktisk Bluetooth-oppsett gjennom Automower Connect@HOME sånn at du lett kan betjene den fra avstand.

Arbeidsom toppmodell

Denne toppmodellen av en robotklipper kommer med to ledeabler for redusert søketid i kompliserte hager. Langs ledekabelen kan man her starte klipperen på 5 fjerntliggende startpunkter for et jevnt og godt klipperesultat på store plener. Klipperen håndterer bratte bakker på 45% helling og det grove dekkmønsteret sørger for at den også har godt grep på glatte flater.

Gressklipperen er utstyrt med alarm med PIN, og innebygd varslingssystem for telefon i tilfelle tyveri. Styringen er enkel gjennom Automower Connect, eller en stor, høyoppløselig internt installert skjerm. Du kan selv planlegge på forhånd når klipperen skal utføre arbeid. Med en utrolig stillegående hjulmotor kan du klippe plenen til alle døgnets tider uten å irritere nattesøvnen til deg selv eller naboer, uansett nabolag. 

Funksjoner som skaper gode klipperesultater

Automower 420 er bygget for all slags vær og arbeider året rundt, selv i det kalde nordiske klima. Den klipper effektivt basert på hvordan gresset gror ut ifra vær og sesong. Med brukervennlige justeringsalternativer og smarte klippemønster jobber den hardt for at din plen skal få den ultimate trimmen. Kvaliteten på både gresset og selve klippen skal alltid være av høyeste kvalitet. Skulle man f.eks. ha tatt inn hagemøblene for sesongen har robotklipperen egne spesialprogram for høyt gress. Skulle den treffe på smale passasjer finner den selv de beste rutene for å få klippet hele din gressplen. Selv de trangeste veier skal få sin klipp og det uten at klipperen etterlater seg hjulspor. 

Om man ønsker å ha klipperen på forskjellige steder kan man opprette forskjellige profiler for de forskjellige stedene og enkelt bytte mellom disse. Ladestasjonen finner klipperen selv veien til når den trenger en hvil.