Til toppen

Dekk og kjetting

Vi har en rekke dekk og kjetting av høy kvalitet som dekker ditt behov. 
 
 

Trelleborg dekk til landbruket

Trelleborg er leverandør av høykvalitets dekk til landbruket, til bl.a. traktorer, treskere og vogner.

Nokian Hakkapeliitta TRI

Spesialiserte virksomheter som jordbruk og byggenæringen er virksomheter som i dag krever spesialutstyr. Et riktig valg av dekk kan utgjøre store forskjeller i din produktivitet. Vianor har ett omfattende dekk sortiment for alle behov og underlag og ikke minst dyktig fagkompetanse.

Michelin premium landbruksdekk

Michelin er en av verdens ledende produsenter av premium landbruksdekk. De utvikler krevende tester for å måle landbruksdekkenes ytelse, og samarbeider med eksperter på jordbruk for å utvikle de beste produktene.

BKT dekk

Traktordekk tilpasset ditt behov, godt egnet for intensivt bruk i ulendt terreng. Dekkene takler krevende forhold som gjørme og regn.

AB Dual Wheel System tvillinghjulsystem

AB Dual Wheel System er et enkelt og brukervennlig tvillinghjulsystem. Markedets mest fleksible system.Kan brukes på de fleste traktorer og vogner. AB Dual type 1 utnytter tilleggshjulene dine som tvilling. AB Dual type 2 er et rent tvillinghjulsystem.Utviklet og produseres av Kr. Faksvåg AS

Taurus dekk

Taurus produserer pålitelige og prisgunstige landbruksdekk, i et bredt sortiment (85-profil, 70-profil, 65, profil og radrenserdekk). Taurus er Michelin sitt varemerke.Importeres av Kr. Faksvåg AS.

Pronar felger til traktorer, landbruksmaskiner og redskap

Pronar produserer felger til traktorer, landbruksmaskiner og redskap.Importeres av Kr. Faksvåg AS.

Mitas landbruksdekk

Mitas tilbyr et bredt utvalg av landbruksdekk, til de fleste maskiner og bruksområder. For eksempel til motorsterke traktorer og treskere, til pløying og høsting. Mitas' brede utvalg av radialdekk dekker alle behov i landbruket. Mitas er et heleid datterselskap av Trelleborg.Importeres av Kr. Faksvåg AS.

NorTractor 5 mm - 6, 5 mm

En kraftig lettkjetting til traktor, som er enkel å montere og etterstramme.

Quatro T70 og T90

En profesjonell kjetting med optimal gripeevne, godt egnet for tungt skogsarbeid.
Sorter etter: Navn (a > å)

MaxiGrip hardmetall 200 stk 30 mm

Levedyktige skruepigger til dekk som er enkle å montere.
S0145534