Til toppen

Husqvarna Automower 315


Med en rekkevidde på 10 meter kan du enkelt opprettholde full kontroll over din nye robotklipper Automower 315 over Bluetooth på din egne smarttelefon. Dette er en klipper som håndterer krevende gressarealer på opptil 1500 m², og bakker på opptil 40%.

Strømdreven effektivitet

315 kommer med en praktisk ledekabel slik at søketiden på vei tilbake til ladestasjonen reduseres betraktelig, og lading skjer selvfølgelig helt automatisk når klipperen trenger det. Den har også effektiv strømstyring og lavt strømforbruk og holder driftskostnadene nede. Siden den er helelektrisk slipper man også naturligvis skadelig utslipp. 

Premium klipp

Husqvarnas 300-serie sørger selvfølgelig for at resultatet av klippen er av høyeste kvalitet. Høyden på klipperen er utrolig enkel å stille inn gjennom et praktisk ratt plassert på toppen av klipperen. 
Den følger også med på været og sesongen og justerer hyppigheten av arbeidet basert på hvor nødvendig det er. Den bruker da mye tid på å opprettholde klippingen i perioder hvor gresset vokser mye, og mindre tid når gresset vokser saktere. Dette sparer både klipper og plenen for mye slitasje. 

Skulle klipperen treffe på smale passasjer finner den selv veien og varierer ruten for å slippe hjulspor i gresset. 

Mange praktiske løsninger

Denne pålitelige gressklipperen kommer med mange gode løsninger som gjør den automatiske prosessen knirkefri. Klippingen kan starte på tre forskjellige steder langs ledekabelen, noe som skaper en jevn klipp på store arealer. Skulle klipperen bli løftet eller velte sørger sensorer for at knivmotoren slåes av automatisk. Om man ønsker å ha klipperen på forskjellige steder kan man opprette forskjellige profiler for de forskjellige stedene og enkelt bytte mellom disse. Du kan selv planlegge når du ønsker at roboten skal utføre arbeid. Den er så stillegående at den kan gjøre dette på nattestid om ønskelig uten at det går utover nattesøvnen til deg eller dine naboer. 
 

Rengjøring/vedlikehold sett til robottklipper

Utstyr for enklere vasking og vedlikehold av din automower under sesongen. Inneholder: to spesialbørster, en med veldig smal og skarp fasong og den andre har smal børste med skrape, for fjerning av gress og smuss. En skrutrekker for bytting av klippeblader. En pusseklut for rensing av metall platene på ladestasjonen. Et håndkle og en flaske med rensespray for å få plastflatene rene og skinnende.

Husqvarna 435X AWD

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 

Husqvarna Automower 315X

Kostnadseffektiv og pålitelig robotklipper som vedlikeholder plener på opptil 1600 m². Klipperen tåler en del motstand, og klatrer lett opp skråninger opptil 40% helling, og krangler seg lett gjennom ulent terreng. Alt styrt gjennom din smarttelefon, eller gjennom talestyring.

Gressryddesag 336FR T35 Kombi

Allsidig og kraftig ryddesag med Balance 35 sele og kombiskjerm. Leveres komplett med trimmerhode, gress- og sagblad.

Husqvarna Høytrykksvasker PW 360 (160bar)

En virkelig høytytende maskin med robust og funksjonell design, for utmerkede resultater og krevende oppgaver som rengjøring av kjøretøy og steinmurer. Stålforsterket høytrykksslange følger med. Regulatoren trenger mindre kraft for å utløses, noe som betyr mindre anstrengelse og bedre komfort. Induksjonsmotoren og metallpumpen sikrer pålitelig ytelse og lang produktlevetid. Transport er enkelt takket være bærehåndtaket i aluminium. Hurtig slangekobling, store og robuste hjul som gir bedre trekkraft, samt en lang sprøytelanse gjør opplevelsen enda bedre. To svingtappfunksjoner for justering av munnstykket og rask tilkobling forhindrer problemer. Innebygd oppbevaring av tilbehør, slangetrommel og lagringsløsning for strømledningen gir effektiv drift. To munnstykker og én skumsprøyte følger med.

Husqvarna Motorsag 445 II E-serie 13ʺ

Lettbrukelig og robust motorsag til gunstig pris, som er lett å starte og har slankt design.