Til toppen

Forsesong på Rauch-spredere!

Den tyske produsenten Rauch fokuserer sin produksjon på å lage produkter som varer, og som kan utvikle markedet med innovative patenter og gode, praktiske løsninger. Samtidig er Rauch det tidsriktige valget. I en tid hvor miljøvennlige alternativer blir viktigere og viktigere på alle felt, er det godt å vite at Rauch er blant bedriftene som higer etter å være så bærekraftige de kan. 

Eiksenteret fører en rekke kunstgjødselspreder fra Rauch. Disse sprederne er av ypperste kvalitet og sørger for å møte dine behov, samtidig som at du kan sikre deg en kostnadseffektiv arbeidsflyt. 
 

Kunstgjødselspredere

Rauch MDS er en solid og enkel sentrifugalspreder som har modeller og løsninger til så og si alle bruksområder. Denne takler både grunn- og overgjødsling med sprederbredder på opp til 18 meter. MDS står for multi-disc system og er presise, driftssikre og allsidige ved vårgjødsling, overgjødsling og for optimal kantspredning (høyre og venstre). MDS kommer i mange forskjellige modeller etter behov. 

AXIS er den brede modellen med gjødselspredere fra Rauch, med mange bruksområder og størrelser. M-modellene er mekaniske, mens H-modeller er hydrauliske. Alle modellene kommer i forskjellige bredder for å passe behovet. Axis kan også fås som EMC-modeller. Dette betyr at de istedenfor å komme med standard veieceller, kommer de med elektronisk massestrømskontroll, slik at overvåking og justeringer av doseringene er konstant og jevn, samtidig som at systemet effektiviserer flere prosesser. EMC fungerer alltid, selv ved høye vibrasjoner, og i bakker, og den jobber med økt presisjon. 
 

Vi har startet forsesongen! Ta kontakt med ditt lokale Eiksenter for gode priser og utdypende informasjon. Vi hjelper gjerne til med å finne den perfekte sprederen.  Du kan også sjekke ut sprederne til Rauch under her.

Sorter etter: Navn (a > å)

Rauch AXIS H EMC kunstgjødselspreder

Rauch AXIS H spreder er en perfekt kombinasjon mellom den innovative hydrauliske driften og EMC mengdestyringssystemet.

Rauch AXIS M EMC kunstgjødselspreder

Rauch AXIS M mekanisk spreder med EMC mengdekontroll gir full automatisk styring.

Rauch AXIS M kunstgjødselspreder

Rauch AXIS gir fremraget spredenøyaktighet i en solidl og meget lettbetjent spreder.

Rauch MDS kunstgjødselspreder

Rauch MDS er en meget enkel og solid sentrifugalspreder med stor nøyaktighet.