FORSESONG PÅ

SKURTRESKERE FRA FENDT

Forsesongen er i gang, og vi retter fokuset mot Fendts fantastiske L-serie. Med L-serien tilbyr vi deg den perfekte skurtreskeren for gården din. Den er preget av maksimal komfort, optimal ytelse, pålitelighet og fleksible bruksområder. Nytt i denne klassen er det komfortable Proline-førerhuset med sin unike betjening, Fendt VariotronicTI.

 Ta kontakt med ditt lokale Eiksenter for priser og utdypende informasjon. 

Våre skurtreskere er nøye gjennomtenkt, fra skjærebordet til halmkutteren. Alltid med det for øyet å kunne tilby deg en enestående kvalitet under drift og i arbeid. Helt nytt er også at vi har utstyrt L-serien med vår prisbelønte Fendt Smart Farming.

Perfeksjon for gården din, komfort for deg

Proline-førerhuset i L-serien til Fendt har klimaanlegg, lavt støynivå og komfortsete. Her sitter du rett og slett godt hele arbeidsdagen, selv på lange innhøstingsdager. For ekstra oversikt over bruk, betjening og overvåkning, er det også mulig å tilpasse L-serien med Fendt Variotronic. 

Førerhuset er meget romslig, og med store speil og store vindusflater har du oversikt over alle viktige vinkler. Skurtreskeren er også utstyrt med et omfattende lyskonsept, slik at du har god sikt, selv på korte og mørke dager. 

Modellene i L-serien er utstyrt med en moderne 6-sylindret AGCO Power motor. Motoren har et volum på 7,4 liter, common rail-høytrykksinnsprøytning og 4-ventilsteknikk. Dette gir en effekt på 260 hk for 5255 L og 306 hk for 6275 L.

Kvalitet i alle ledd

For å garantere høy driftssikkerhet, selv i vanskelige grøder, bruker vi holdbare og slitesterke materialer. F.eks. er 80 % av maskinens komponenter i våre skurtreskere galvanisert. Dette er bare én av grunnene til at du kan være sikker på at vår L-serie vil hjelpe deg med innhøstingen i lang tid fremover. Med nøye gjennomtenkt kvalitet, kommer også lang driftssikkerhet. Her står både slitesterkhet og ytelse i fokus. 

Det viktigste er uansett jobben den gjør. Og den jobben skiller seg fra gård til gård. L-serien er tilpasningsdyktig. At du enkelt kan tilpasse skurtreskeren til forskjellige kornsorter, gjør den både effektiv og økonomisk. Utskillingen på L-serien er designet for å optimalisere kornets renhet, kapasiteten på tanken er på hele 8600 liter og har en tømmehastighet på svimlende 105 l/s. L-serien tømmer fra toppen og har en tømmehøyde på 4,5 meter. 

Det er selvfølgelig også viktig med en effektiv halmbehandling, og L-serien skuffer heller ikke her. Utskillingen er både effektiv og skånsom, og du kan være sikker på at selv det siste kornet skilles effektivt. 

Med L-serien tilbyr vi deg den perfekte skurtreskeren for gården din. Den er preget av maksimal komfort, optimal ytelse, pålitelighet og fleksible bruksområder.

Les mer om Fendt L-serie her

For mer utfyllende informasjon om både pris, skurtresker og funksjoner står vi klare til å hjelpe deg på våre lokale Eiksentre. Ta kontakt, så finner vi din neste perfekte tresker!