SERIGSTAD Serigstad Agri AS er Norges eldste redskapsprodusent.  Siden 1864 har Serigstad vært en del av norsk landbrukshistorie – kjent for kvalitetsutstyr med høy ytelse.  Eiksenteret fører fôrhøster, rundballekutter og syre-og ensileringsutstyr fra Serigstad.

Serigstad FlexiFeeder

Serigstad FlexiFeeder

Kontakt ditt lokale Eiksenter for et særdeles godt tilbud på oppheng, IPE skinner og løpekatter tilpasset DITT fjøs!

Pris fra 126.960,-,-ekskl. mva.


Serigstad Flexifeeder

FlexiFeeder er en ukomplisert og pålitelig rundballekutter som vært på markedet i mer enn 25 år. 

Du kan lese mer om Serigstad Flexifeeder på produktsiden. 

Sergistad fôrhøster

Helt siden 50-tallet har Serigstad utviklet og produsert sine fôrhøstere. Den har en helt overlegen kasteevne og driftssikkerhet. 
Denne publikumsfavoritten har gjentatte ganger blitt kåret til best-i-test på totrinnshøsting.  Med den klassiske fôrhøsteren fra Serigstad får du en forsterket rotor for behandling av større mengder gress og en helt overlegen kasteevne.

Du kan lese mer om Serigstad fôrhøster på produktsiden.

Serigstad OneTouch Feeder II

OneTouch Feeder II er en videreutvikling og automatisering av vår kjente rundballekutter FlexiFeed. OneTouch Feeder II settes opp til å kjøre en utfôring fordelt på soner, med mulighet for å differensiere utfôring til de ulike gruppene. Tilleggsutstyr for kraftfôrtildeling er også tilgjengelig, og kan også legges inn i kjøremønsteret.

Du kan lese mer om OneTouch Feeder II på produktsiden. 

Serigstad SmartFlow (Vinner av Sølvakset 2021)

Prisvinnende SmartFlow fra Serigstad er et automatisk ensileringssystem. SmartFlow er et nytt konsept for syretilsetting som tar kontroll over tilsettingen og frigjør brukerens fokus til andre oppgaver. Start- og stoppsignaler kan hentes fra traktorens ISO-system og intelligens i styringen regulerer pumpepådrag for å sikre korrekt mengde ved hver kjøring. Integrerte komponenter og trådløs kommunikasjon forenkler installasjon og pålitelighet.


Serigstad Feedback

Spar arbeidstid, penger og plass med Serigstad FeedBack. Patentert vippbart fôrbrett som monteres langs yttervegg på driftsbygningen. Med fôrbrettet nedslått kan du enkelt og effektivt foreta utfôring fra utsiden av bygningen. Fôrbrettet vippes opp og utgjør en del av veggen. Dyrene når alt fôret uten behov for fôrskyving.

Du kan lese mer om Serigstad Feedback på produktsiden. 

Produktoversikt

Sorter Anbefalte

Serigstad fôrhøster

Slaghøster med høy ytelse og god kvalitet som gjør den til det perfekte redskap for direktehøsting av gras. I over 60 år har fôrhøsteren fra Serigstad vært en del av norsk landbrukshistorie. Høy ytelse og kvalitet gjør denne klassikeren fremdeles til et foretrukket redskap.

Serigstad Feedback

Serigstads FeedBack utvendig vippbart fôrbrett gir deg effektiviteten til et kjørbart fôrbrett, men du slipper kjøring på fôrbrettet og skyving av fôr. Løsningen tilrettelegger også for god logistikk inni driftsbygningen. Dette er et vippbart fôrbrett som monteres langs ytterveggen.

Serigstad FlexiFeeder

Trofast, manuell rundballekutter fra Serigstad. FlexiFeeder-serien er testet, utprøvd og forbedret gjennom mer enn 26 år.

Serigstad frontstativ

Frontstativet er en praktisk løsning for transport av syrefat og plastruller. Frontstativet leveres med hurtigkoblinger, og med mulighet for fastmontert syrepumpe, er tilkoblinger gjort på et blunk.

Ved spørsmål om Serigstadprodukter ta kontakt med ditt lokale Eiksenter. Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.