Skip to main content
Til toppen

 

FENDT SLICER

ENESTÅENDE FÔRHØSTETEKNIKK

Perfekt fôr kan bare høstes med perfekte maskiner. Du kan stole på Fendt skiveslåmaskiner. De takler hver eneste utfordring. Ikke et strå blir stående igjen.

Fendt Slicer skiveslåmaskin er utviklet som et resultat av praktiske erfaringer fra bønder over hele verden. Intelligent, lett og robust konstruksjon gjør at disse maskinene har meget lang levetid. De er brukervennlige og bidrar til lavt drivstofforbruk. Innovativ kraftoverføring reduserer kraftbehovet. Velg mellom en rekke front- og hekktreskere med forskjellig arbeidsbredde og spesifikk tilpassing av tilbehør - finn riktig kombinasjon for alle terreng og innhøstingsforhold.

Ingen er mer allsidige. Slåmaskiner som møter dine behov for effektivitet og kvalitet i alle ledd.

Fendt Slicer skiveslåmaskin er utviklet som et resultat av praktiske erfaringer fra bønder over hele verden. Intelligent, lett og robust konstruksjon gjør at disse maskinene har meget lang levetid. De er brukervennlige og bidrar til lavt drivstofforbruk. Innovativ kraftoverføring reduserer kraftbehovet.

Velg mellom en rekke front- og hekktreskere med forskjellig arbeidsbredde og spesifikk tilpassing av tilbehør - finn riktig kombinasjon for alle terreng og innhøstingsforhold

Alltid en løsning som passer

Fendt Slicer treskere tilbyr forskjellige slåmaskinarmer til forskjellig anvendelse. Den innovative Fendt knivbjelken med store skiver har et robust og flatt design. Den imponerer med sin høye effektivitet, optimale avlingsstrøm og den er fleksibel i bruk. Kompaktvinkel slåmaskinarmen som drives indirekte har lang levetid og er pålitelig, selv under vanskelige forhold. Fendt Slicer treskere med den lette standard frontslåmaskinarmen kombinerer vektredusert design med enkel håndtering.

Alle treskere utstyrt med systemet ComfortChange for hurtig skifte av kniver. Skifte av kniver går som en lek med spesialverktøyet som kan festes. Kniven låses automatisk og er pålitelig sikret. Comfort Change reduserer nedetid og sparer tid og penger i den korte innhøstingsperioden.

Fendt har et stort utvalg av slåmaskiner, slik at du kan finne maskinen eller  kombinasjonen som passer deg best.

Fendt har både front- og bakmonterte slåmaskiner, samt slepte varianter, og kombi-løsninger. Alle typene under navnet Slicer. De forskjellige slåmaskintypene har selvfølgelig også flere modelltyper for å passe dine behov best mulig, felles for de alle er at de innehar Fendts robuste og effektive teknologi og design, er bygget for å vare og for å gjøre arbeidsdagen enklere for deg ute på jordet.

 

Fendt Slicer frontmontert slåmaskin

Perfekt resultat selv ved vanskelig og kupert terreng! Moderne teknologi, komfort og teknologi i skjønn forening.

Fendt Slicer bakmontert slåmaskin

Bakmonterte slåmaskiner fra Fendt for bonden som trenger økt kapasitet og stabilitet! Med bred arbeidsbredde og kvalitet av høyeste rang får du redskap fra øverste hylle når du velger Fendt.

Fendt Slicer slept slåmaskin

Robust og lett manøvrerbar slept slåmaskin. En maskin som kombinerer bevegelighet og komfort, på selv vanskelig terreng med lang driftstid og lite slitasje.

Fendt Slicer kombislåmaskin

Fendt slicer er kjent for sine mange egenskaper. Finn din fantastiske allroundkombo her.

For mer informasjon eller hjelp til å finne ditt perfekte, nye redskap, kontakt ditt lokale Eiksenter!

Lenker
Min side