Skip to main content
Til toppen

FENDT GRASUTSTYR

Fendt har grasredskaper til alle prosesser. Slåmaskiner, river, rundballepresser og lessevogner.

Fendt setter sin kunnskap og lidenskap inn i sin høsteteknologi, og resultatet er velprøvde og effektive maskiner.

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

Fendt Tigo 40MR er en robust, fleksibel og kompakt vogn som passer godt til norske forhold.

FENDT TIGO LESSEVOGN

Å høste gras kan gjøres på mange forskjellige måter. Lessevogner er kanskje noe av den mest driftssikre måten å gjøre det på. Fendts lessevogner effektiviserer slåtten, og arbeider med høy kapasitet.

Fendts lessevogner sørger for at jobben blir gjort på optimal tid, og med minimalt av vedlikehold. Den kjente kombinasjonen av kvalitet og komfort gjør Fendt til det naturlige valget når man skal investere i ny lessevogn. 

Fendt TIGO (MS/MR) lessevogn

Profesjonell teknologi for ditt gårdsbruk. Førsteklasses når det gjelder fôrkvalitet. Stort lastevolum. Rask tømming. Fendt Tigo MS og MR lessevogn passer til dine behov.

Fendt TIGO (PR/XR) lessevogn

Svært høy fôrkvalitet. Enormt lasterom. Rask tømming. Kombivognene Fendt Tigo PR og XR oppfyller disse ønskene dine. Du har et enormt lasterom med 6 m³ ekstra pga. den multifunksjonelle frontveggen med VarioFill.

FENDT KATANA FÔRHØSTER

FENDT KATANA FÔRHØSTER

Med Fendt Katana kan du høste gras uansett hvor kupert terrenget er, hvor mykt underlaget er eller om tørrstoffinnholdet er lavt.

Fendt Katana 650 er en maskin som passer til det norske landbruket. Fendt Katana er utstyrt med Fendt BalancedGrip, som overfører momentet til hjulet som trenger det mest. Dette gir den svært god fremkommelighet i bratt og ulent terreng, samt ved bløtt underlag.

Med Fendt Katana kan du høste gras, uansett om jordet er kuppert eller tørrstoffinnholdet er lavt. Den store pickupen på 3 meter og de seks matevalsene prosesserer enkelt store mengder materiale og sikrer den beste kutt-kvaliteten.

Fendt Katana 650 har en svært god effektivitet, samtidig som kuttingen blir optimal. Ved grasproduksjon er dette virkelig en maskin som kan effektivisere innhøstingen for mange bønder rundt om i Norge.

Der andre innhøstere sliter, brillierer den nye Fendt Katana 650 med sine R og RS knusere. Begge knuserne har en diameter på 300mm, og gir et utmerket resultat. Fendt Katana 650 kommer med et innovativt slipeverktøy på knivenheten som kontinuerlig justerer og gjenoppretter brynet under sliping. Som et resultat holder brynet og knivene betydelig lenger og vedlikeholdskostnadene reduseres ettersom levetiden øker.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med ditt nærmeste Eiksenter.

ROTANA RUNDBALLEPRESSER

ROTANA RUNDBALLEPRESSER

Fendt Rotana er en ny generasjon rundballepresser bestående av fastkammerpressen Rotana 130 F, samt kombipressene Rotana 130 F Combi og Rotana 160 V Combi.

ROLLECTOR RUNBALLEPAKKER

ROTANA RUNDBALLEPRESSER & ROLLECTOR RUNDBALLEPAKKER

Fendt lager rundballepresser til alle behov og formål. Felles for de alle er at resultatet alltid er perfekt, og en perfekt rundball betyr at du får mer inn i hver ball, slik at du bruker mindre tid ute på jordet. Tid er penger, og effektivitet som ikke går på akkord med kvalitet er helt nødvendig for det ultimate resultat i moderne jordbruk.

Fendts Rotanas rundballepresser får du både både som fastkammer og med variabelt kammer. I tillegg kan du få Rollector, rundballepakkeren som virkelig tar hånd om rundballene dine. Rollector kommer i både 130 og 160 versjoner for å passe dine rundballer. Her er det flust av muligheter, alt ut i fra dine behov.

Ønsker du å kombinere det hele er kansje kombipressa Fendt Rotana det rette valget for deg. Velg mellom fast eller variabelt kammer. Begge maskiner fungerer like godt i norsk landbruk.

Fendt Rotana Rundballepresse med fastkammer

Fendt Rotana er rundballepresser du kan stole på. Møt variantene med fastkammer her! Fendt 130 F, 130 F Xtra og 130 F Combi.

Fendt Rotana Rundballepresse med variabelt kammer

Fendt Rotana er rundballepressere du kan stole på. Møt variantene med variabelt kammer her! Fendt Rotana 160 V, 160 V Xtra, 180 V, 180 V Xtra og 160 V Combi.

Fendt Rollector Rundballepakker

To modeller med robuste rundballepakkere som krever lite av traktoren.

FENDT SLICER SLÅMASKIN

FENDT SLICER SLÅMASKIN

Ingen er mer allsidige. Slåmaskiner som møter dine behov for effektivitet og kvalitet i alle ledd.

SLICER SLÅMASKINER

Fendt har et stort utvalg av slåmaskiner, slik at du kan finne maskinen eller kombinasjonen som passer deg best. Alle typene under navnet Slicer. De forskjellige slåmaskintypene har selvfølgelig også flere modelltyper for å passe dine behov best mulig, felles for de alle er at de innehar Fendts robuste og effektive teknologi og design, er bygget for å vare og for å gjøre arbeidsdagen enklere for deg ute på jordet.

Fendt Slicer frontmontert slåmaskin

Perfekt resultat selv ved vanskelig og kupert terreng! Moderne teknologi, komfort og teknologi i skjønn forening.

Fendt Slicer bakmontert slåmaskin

Bakmonterte slåmaskiner fra Fendt for bonden som trenger økt kapasitet og stabilitet! Med bred arbeidsbredde og kvalitet av høyeste rang får du redskap fra øverste hylle når du velger Fendt.

Fendt Slicer slept slåmaskin

Robust og lett manøvrerbar slept slåmaskin. En maskin som kombinerer bevegelighet og komfort, på selv vanskelig terreng med lang driftstid og lite slitasje.

Fendt Slicer kombislåmaskin

Fendt slicer er kjent for sine mange egenskaper. Finn din fantastiske allroundkombo her.

FENDT TWISTER SPREDERIVER

FENDT TWISTER SPREDERIVER

FENDT FORMER SAMLERIVER

FENDT FORMER SAMLERIVER

TWISTER OG FORMER RIVER

Fendt vet å behandle fôr slik at kvaliteten på fôret matcher kvaliteten på redskapen som har behandlet det. Med sprederiver og samleriver fra Fendt vet du at du får et rent resultat som oser av kvalitet.

Fendt Twister Sprederive

Når slåmaskinen er parkert og foret skal samles er Fendts Twister Sprede-/venderive det perfekte mellomleddet. Sørg for at fôret forblir rent og tørker rask med redskap fra Fendt.

Fendt Twister og Lotus sprederiver

Når slåmaskinen er parkert og fôret du lager trenger å tørke raskt, eller du vil lage høy, er Fendts Twister eller Lotus  Sprede-/venderiver det perfekte mellomleddet. Sørg for at fôret forblir rent og tørker raskt med disse effektive rivene.

Lotus er en rive med enorm kapasitet også ved store grasmengder. Den er utviklet for entreprenører som skal kjøre mye på kort tid.

Twister er også et robust og langvarig redskap som krever lite vedlikehold. Alt for at du skal kunne bruke tiden din fornuftig.

 

Fendt Former Samlerive

Samleriver fra Fendt med varierende arbeidsbredder. Disse rivene sikrer kvalitetsfôrsiden de bare tar med seg rent fôr!

Fendt Former samlerive

Fendts samleriver kommer i mange varianter og har stort spenn i arbeidsbredd og kommer med løsninger med en til fire rotorer. Med andre ord finner du deg en Fendt Former som passer dine arealer.

Rivene er konstruert for å samle graset i rene, velformede rander slik at det er lett å plukke opp med innhøstingsutstyret ditt. Rivene er skånsomme med torva, og blander ikke inn noe jord, selv ved ujevnt underlag.

For mer informasjon om forsesongspriser, eller hjelp til å finne ditt perfekte, nye redskap. Kontakt ditt lokale Eiksenter!

Lenker
Min side