Til toppen

Vendeploger fra Ovlac – som skapt for norske forhold

Den spanske plogprodusenten har eksistert i over 80 år, og nå er vendeplogene mulig å kjøpe hos Eiksenteret. 

Vendeplogene til Ovlac skiller seg fra andre lignende ploger ved at de kommer med svingbar bæreaksling. Dette gjør at traktoren og plogen kan bevege seg uavhengig av hverandre rundt et sentralt punkt.  Dette medfører mindre belastning på både trepunktsopphenget og plog ved pløying i kurver eller rundt hinder på jordet. Det vil heller ikke oppstå noen farlige trafikksituasjoner der plogen slår fra side til side når den løftes fra jordet, da systemet sørger for å låse plogen slik at den forblir statisk ved transport.  

Når det kommer til bearbeidelse av jord er det mye tid og penger å hente i en robust og effektiv plog. Da er det viktig å velge en plog av høy kvalitet, som er lagt for å håndtere de fleste forhold. Det er her Ovlac kommer inn. Her får du en plog som passer ditt bruksområde perfekt og som er 100% til å stole på.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 120

120-serien vendeplog fra spanske OVLAC er en praktisk fireskjærs plog av høy kvalitet. Denne plogen er bygget for å vare og for å gjøre arbeidet enklest mulig for bonden.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 130

130-serien vendeplog fra OVLAC er den perfekte plogen for deg som trenger en plog av ypperste kvalitet, som er driftssikker og som i tillegg holder nede vekten på selve plogen! Med denne vendeplogen vil du ha et redskap som tåler kompliserte jordtyper og som gjør oppgaven tilfredsstillende effektivt.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 150

150-serien er en kraftig fem-skjærs vendeplog med en maksimal trekkraft på 225 hk. Høy materialkvalitet møter innovativ og effektiv teknologi i en profesjonell og smart vendeplogsløsning.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 180

180-serien er Ovlac sin kraftigste vendeplog med en maksimal trekkraft på 285 hk. 180-serien har ekstra forsterket ramme og er den ultimate plogen for deg som trenger en ekstra robust plog.

Bruk høsten til å anskaffe deg en plog som takler de hardeste forhold og som manøvrerer som en drøm! Kontakt ditt Eiksenter i dag!