Til toppen

Ovlac – kvalitetsploger til alle forhold

Nå starter forsesongen hos Eiksenteret! Vi fører ploger av høy kvalitet fra spanske Ovlac. Disse plogene er robuste og passer ypperlig til norske forhold.

Det mest spesielle med plogene til Ovlac er at de kommer med svingbar bæreaksling. Dette betyr at plog og traktor kan bevege seg uavhengig av hverandre. Spesielt bra er dette for trepunktsopphenget da det medfører mindre belastninger ved svinger og kurver. Dette vil også gi lavere belastning på selve plogen. Når plogen løftes vil akslingen fikseres og den er klar til transport. 

Plogens rammer er laget av stål av høy kvalitet, uten sveiser som kan gi svake punkter. Ovlac bruker sine 80 år lage erfaring på å lage ploger i høyeste kvalitet, samtidig er de ikke redde for å utforske og utvinne nye og innovative løsninger.

De liftopphengte plogene kommer i 4 modeller, så her er det en passende plog til enhver traktor og forhold.

Ovlac leverer ploger med 2 til 9 skjær. Teigploger, vendeploger og on-land ploger. Med hydraulisk steinutløser eller bladfjærer.

I tillegg til de tradisjonelle plogene leverer Ovlac skumploger: Ovlac Mini. Disse finnes i modeller fra 5 til 11 skjær og er beregnet for arbeidsdybde fra 8 til 20 cm.

Ta kontakt med ditt lokale Eiksenter og finn din neste, nye plog. Gjør deg klar til neste sesong allerede nå med kvalitet fra Ovlac. 

Sorter etter: Navn (a > å)

OVLAC Liftopphengt vendeplog 120

120-serien vendeplog fra spanske OVLAC er en praktisk fireskjærs plog av høy kvalitet. Denne plogen er bygget for å vare og for å gjøre arbeidet enklest mulig for bonden.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 130

130-serien vendeplog fra OVLAC er den perfekte plogen for deg som trenger en plog av ypperste kvalitet, som er driftssikker og som i tillegg holder nede vekten på selve plogen! Med denne vendeplogen vil du ha et redskap som tåler kompliserte jordtyper og som gjør oppgaven tilfredsstillende effektivt.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 150

150-serien er en kraftig fem-skjærs vendeplog med en maksimal trekkraft på 225 hk. Høy materialkvalitet møter innovativ og effektiv teknologi i en profesjonell og smart vendeplogsløsning.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 180

180-serien er Ovlac sin kraftigste vendeplog med en maksimal trekkraft på 285 hk. 180-serien har ekstra forsterket ramme og er den ultimate plogen for deg som trenger en ekstra robust plog.