Til toppen

Husqvarna Motorsag 560XPG 15"


inkl. mva.

Motorsag med unikt design og innovative løsninger, tilpasset den profesjonelle skogbrukeren

Denne sagen har virkelig alt. Den er stappet full av Husqvarnas nyvinninger og er en robust og kraftig motorsag laget for profesjonelt bruk. 

Med X-Torq®-motor har sagen redusert utslipp av miljøskadelige avgasser, og redusert drivstoffbruk. 

RevBoost sørger for at kjedet kan gå med økt hastighet og akselerasjon for effektiv kvisting. 

AutoTune automatiserer innstillinger slik at ytelsen alltid er optimal, og at justerer seg selv etter drivstoffbruken, og du slipper å justere forgasseren. 

LowVib® sørger for at vibrasjonene ved felling og kvisting dempes og absorberes i stedet for å gå ut i kroppen på brukeren. 

Smart Start® er en motorpatent som sørger for at motoren er enkel å starte. Motstanden i startsnoren er her redusert med 40%.

Air Injection® er et sentrifugebasert rengjøringssystem som reduserer slitasje og sørger for lengre driftstid mellom filterrengjøringer. 

560XPG har oppvarmede håndtak for økt komfort i kaldt og fuktig miljø. I kaldt og fuktig vær er det også sikkert at man får start på sagen da også forgasseren er elektrisk oppvarmet. Alle beveglige motordeler har lav vekt. Dette medfører da rask akselerasjon, og en kombinert choke / stopp kontroll sørger for at drivstoff ikke blir med inn i motoren, samtidig, som mange andre komponenter ved denne motorsagen sørger den også for en rask og enkel oppstart. Det gjør nemlig også bensinpumpa. 

Motorsagen er laget for å vare, og med robust design, sverdmutre med fester, tredelt veivaksel og treghetsaktivert kjedebrems er dette en motorsag som er klar for alle utfordringer en skogarbeiders arbeidsdager kan komme opp med. 
 

Vernehjelm Technical

En solid og lett vernehjelm med hørselvern og visir for god beskyttelse.
S0495819

Gressryddesag 336FR T35 Kombi

En allsidig og kraftig gressryddesag med god drivstofføkonomi og lavt utslippsnivå.
S0494513

Husqvarna Trimmer 129C m/T25

Profesjonelle velger Husqvarna for kraftige maskiner som gjør tøffe jobber enkle. Med Husqvarna Trimmer 129C er denne kraften også tilgjengelig for forbrukere. 129C er utstyrt med en kraftig 27 cc motor og profesjonell kvalitet – kombinert med fokus på brukervennlighet. Den er lett å starte takket være Smart Start®, intuitive kontroller og stoppbryter med automatisk retur – en funksjon som automatisk tilbakestiller bryteren til PÅ-stilling for problemfri oppstart. 129C leveres med kurvet riggrør for enkel trimming.
S0494214