Skip to main content

MASSEY FERGUSON 8S

FREMTIDENS TRAKTOR

Massey Fergusson 8S er den perfekte traktoren for den som trenger mye kraft, og som yter selv på de lave turtallene. Denne prisvinnende traktorserien gir deg både kraft og komfort.

Med en Stage V AGCO Power 6-sylindret motor på 7,4 liter, får du mer dreiemoment og økt effekt ved lave turtall. Motoren er designet for å redusere støy og driftskostnader, samtidig som den gir en maks. effekt på mellom 205 og 305 hestekrefter. For både kraftuttak, transport og hydrauliske applikasjoner har traktoren Engine Power Management (EPM) som kan sørge for 20 ekstra hestekrefter som en ekstra boost når det trengs. 

ARBEIDSKRAFT OG EFFEKT

Massey Fergusson 8S er den perfekte traktoren for den som trenger mye kraft, og som yter selv på de lave turtallene. 

Motoren – Stage V AGCO Power – med 6 sylindere på 7,4 liter gir mer dreiemonument og økt effekt ved lave turtall. Motoren er designet for å redusere støy og driftskostnader og gir en maks. effekt på mellom 205 til 265 hk. For transport, kraftuttak og hydrauliske applikasjoner har motoren Engine Power Management som kan sørge for ekstra 20 hk. De fire forskjellige modellene kommer med henholdsvis 205, 225, 245 og 265 hk. 

  8S.205 8S.225 8S.245 8S.265
Motor AGCO Power - Stage V - All-n-one teknologi
Motoreffekter 6 sylindere / 7,4 liter
Transmisjoner DYNA-7 eller DYNA E Powerr
Maks. effekt ved 1850 o/min 205 hk 225 hk 245 hk 265 hk
Maks. effekt EPM 225 hk 245 hk 265 hk 285 hk
Maks Dreiemoment ved 1000 ÷ 1500 0/min 900 Nm 100 Nm 1100 Nm 1200 Nm

 

FØRERHUSET: OVERSIKT OG KOMFORT

 • 8S kommer med et firestolpet førerhus på 3,4 kubikk., med store glassflater for best mulig oversikt i alle retninger. Denne løsningen sørger for at man hele tiden har oversikt over hva som skjer på alle kanter av traktoren.
 • Glassarealet rundt førerhuset tilsvarer hele 6,6 kvadratmeter. 
 • På 8S er motoren er plassert vekk fra frontruta og ligger plassert med en avstand på hele 24 cm fra førerhuset slik at det er en markant reduksjon i både støy og vibrasjon.
 • Motorens luftinnsug sitter mellom frontruta og motoren slik at luftinntaket henter inn mest mulig ren luft.
 • Førerhuset er også godt varmeisolert. 
 • Førerhusløsningen har Massey Ferguson valgt å kalle Protect-U. Støynivået er her helt nede på 68 dB. 
 • Førerhuset er fylt med oppbevaringsplass.
 • Traktoren har eget oppbevaringsområde foran rattet og du finner til og med et kjøleskap under passasjersetet. 
 • Du kan få setet i ekte skinn, og ratt og detaljer i lærimitasjon. Massey Ferguson satser på å gi bonden en skikkelig god følelse på arbeidsplassen gjennom eksklusivitet og komfort.
 • Setet er av særs høy kvalitet og kommer automatisk luftavfjæret, oppvarmet, ventilert og sideveis dempet.
 • Automatisk klimaanlegg med 14 uttak sørger for et behagelig rom.
 • Modellene kan fås med mekanisk, aktiv førerhusfjæring.

INSTRUMENTER OG HÅNDTERING

8S-serientar har også effektivitet i tankene, og har gjort armlene på høyre side til ditthjerte for funksjonalitet. Her finner du det meste av instrumenter, samt Datatronic 5-skjermen. Du har muligheten til å selv bestemme hvilke knapper som skal utføre hvilke funksjoner på kontrollspaken. Kontrollspaken har også fått en minijoystick for presist arbeid med hydrauliske funksjoner. Også redskapsfunksjoner kan du velge å styre fra spaken, da den er kompatible med ISOBUS. Spaken er standard uavhengig av modell.

Massey Ferguson sin «alltid på nett» løsning sørger for at all informasjon sendes og lagres i et skylagringssystem slik at du alltid har kontroll. I kombinasjon med den gode informasjonsflyten i traktorens instrumenter får du alltid full kontorfølelse i traktoren, og full oversikt over traktoren fra kontoret. 

TRANSMISJONER

Når det kommer til traktorer fra Massey Ferguson har lenge det store salgsargumentet vært traktorens gode transmisjon. Her har markedet blitt godt kjent med Massey Fergusons nye standard gjennom Dyna-4 og Dyna-6. Med dette nye tilskuddet til deres traktorpark legger de to nye transmisjoner på bordet. 

Dyna-7 har 28 gir både fremover og bakover noe som gjør at Dyna-7 oppfører seg som en trinnløs transmisjon. Nå fokuserer transmisjonen på hastighet og skifter gir automatisk i henhold til omdreiningene. Alt du trenger å gjøre er å holde inn pedalen.

Dyna E-Power er Massey Fergusons første transmisjon med dobbeltkobling. Denne er bygget på en base av nye Dyna-7, men med dobbeltkobling mellom gruppegirene. Dette gjør at du kan kjøre opp igjennom alle gir uten å miste trekkraft.

Dette er en traktor for både nå og fremtiden. Den tar de store jobbene, håndterer de store redskapene, gir deg total kontroll og tar vare på alle dine behov. Nøl ikke med å ta en prat med noen av de ansatte ved ditt lokale Eiksenter for veiledning, så finner du den modellen som passer for deg.