Til toppen
MF eXperience Tour til Norge

I august kommer MF eXperience Tour til Steinkjer og Hamar. Inviterte gjerster får mulighet til å prøvekjøre traktorer, teleskoplaster og redskap i felt.

MF eXperience Tour til Norge

I august kommer Massey Fergusons MF eXperience Tour til Steinkjer og Hamar. Her blir det mulighet for kjøring i felt både med traktorer, teleskoplaster og redskap. I tillegg møter du produktspesialister fra en rekke områder.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: AGCO

– Vi kommer til å invitere 240 kunder til henholdsvis Steinkjer og Hamar, fordelt over tre dager. I tillegg blir det åpne arrangementer onsdag og torsdag begge steder, forklarer Ole Jakob Rustad, produktsjef for Massey Ferguson i Norge.

MF eXperience Tour er nyeste skritt i Massey Fergusons strategi for å tilby kundene en personlig opplevelse når de vurderer nye maskiner. Norge får, som ett av sju land, besøk av karavanen. Første stopp er Steinkjer 21. til. 23 august, og deretter Hamar 29. til 30. august.

– Gjennom MF eXperience får kundene en mer tilrettelagt og profesjonell opplevelse. Hovedfokuset er at de skal få mulighetene til å prøve maskinene og få en hands-on opplevelse av hele porteføljen til Massey Ferguson.

Les mer om våre traktormodeller fra Massey Ferguson

Etter feltkjøringen blir det korte presentasjoner, etterfulgt av en maskinparade. Begrensningen på antall deltakere på hvert arrangement gjør at gjestene kan snakke direkte med ansatte hos den lokale forhandleren og tilreisende produktspesialister fra Massey Ferguson, AGCO Parts, AGCO Finance og MF Smart Farming powered by Fuse og Trelleborg dekk.

– Vår MF eXperience gjør det enklere for kundene å se hvordan den nyeste teknologien kan gi store fordeler for driften. Det er ingen bedre steder å prøve ut dette på enn ute på jordet, der de selv kan se hvilke fordeler teknologi som MF Auto-Guide autostyring og MF ISUBUS tilkobling kan gi, understreker Rustad.

Blir ventetiden på MF eXperience for lang? Bestill prøvekjøring nå! | Kontakt ditt Eiksenter