Til toppen
MF eXperience Tour kommer til Norge

MF eXperience kommer tilbake til Norge. Her fra Mære i 2019.

MF eXperience Tour kommer til Norge

Massey Ferguson er ute på sin Europeiske karavane, MF eXperience Tour, og vi er så heldige at de legger to stopp til Norge.

Tekst: Eikmaskin | Foto: Eikmaskin | Video: Massey Ferguson

Massey Ferguson gjentar suksessen fra 2019 og legger på ny ut på MF eXperience Tour. På MF eXperience Tour får du informasjon om, se og prøvekjøre store deler av Massey Ferguson sin produktportefølje, inkludert flere nyheter. I år vil vi få besøk av karavanen på følgende steder:

30. august – 2. september: Buskerud videregående skole i Buskerud

6. september – 9. september: Skjetlein videregående skole i Trøndelag

- MF eXperience Tour er en fantastisk mulighet til å se og prøve hele den brede produktporteføljen til Massey Ferguson, forteller Gard Molvig, salgssjef for Massey Ferguson.
I år er det spesielt spennende fordi Massey Ferguson de siste 18 månedene har fornyet store deler av produktporteføljen. For mange vil derfor dette være første mulighet til å se disse produktene live i Norge. I tillegg lanseres to nye traktormodeller midt under karavanen.

- Folk er sulteforet på aktiviteter i bransjen på grunn av alle avlysninger i forbindelse med Covid-19, sier Molvig videre og legger til: - Vi forventer derfor fullt hus begge steder, og kan forsikre de besøkende om at vi følger alle smittevernforskrifter og har fått opplegget godkjent av de respektive vertskommuners kommuneleger.

MF eXperience Tour er et eksklusivt arrangement kun for inviterte. Dette er en karavane som besøker flere land i Europa, men alle du møter hos oss er norske ansatte. Vi har flere arrangementer på de stedene vi er, så ta kontakt med ditt Eiksenter om du ønsker å besøke MF eXperience. Det er ingen mulighet for drop-in, kun påmeldte deltakere kan delta.

Se film fra MF eXperience 2019: