Til toppen

MF 5700 GLOBAL D4


De to nye, 3-sylindrede traktorene i MF 5700-serien fra Massey Ferguson perfeksjonerer den moderne, ukompliserte konstruksjonen i Globalserien. Dette kombineres med anerkjent, kløtsjfri Dyna-4-transmisjon samt muligheten til førerhusfjæring.

Setter nye standarder. Utvid dine forventninger.
Undervurdert og likevel sannsynligvis den viktigste delen av noen Massey Ferguson traktor er drivlinjen.
Hver komponent av chassiset er designet for å gi enorm styrke, en viktig faktor i en traktorens samlede ytelse.

Det moderne designet gir allsidighet, kraft, holdbarhet og enestående kapasitet til disse nye MF 5700 modellene.
De nye modellene i  Massey Ferguson MF 5700-serien, forfiner Global Seriens moderne, enkle design med tillegget av den berømte Dyna-4 semi-powershift-transmisjonen samt muligheten for hyttefjæring.Definisjonen av utmerket design. Bygget i Massey Fergusons prisbelønte fabrikk i Beauvais, Frankrike, Fåes i utgaver fra 85hk til 110 hk - to 3-sylindrede og to firesylindrede utgaver.

Alle utgaver er utstyrt med en rekke moderne funksjoner, inkludert hydrauliske kontroller for å lette driften og gjøre dem ideelle for lasteroperasjoner.

Les mer om Massey Ferguson 5700 Global med Dyna-4 transmisjon ved å klikke her: MF 5700 Global Dyna-4
 

Motor 3,3 l AGCO Power - 3 sylindre
Maks effekt 85-95 hk
Transmisjon Dyna-4
Maks dreiemoment 347-405 Nm

MF 5700 GLOBAL

Med denne nye og brukervennlige traktorserien har Massey Ferguson tatt tak i traktorer med under 130 hk og bygget dem opp igjen fra bunnen for å oppfylle behovene i dagens og fremtidens landbruk

MF 5700S

Massey Ferguson 5700S gir utmerket manøvrerbarhet og allsidighet for arbeide på gården, på jordet eller på veien - en ypperlig allround traktor. Vi kaller den Norgestraktoren!