Til toppen

Massey Ferguson 7719 S NEXT Edition – En eksklusiv oppgradering

Det ble lansert 4 modeller av MF 7719 S i 2019, og traktoren ble umiddelbart stor publikumsfavoritt. Den vant Machine of the year 2019, og nå kommer den altså i NEXT Edition. Traktorene som fra før har høye tekniske spesifikasjoner og kan by på høy ytelse til krevende oppgaver har fått enda en oppgradering. Massey Ferguson kombinerer elementer fra 7700 S Exclusive-pakkene med enda mer kraft, og økt komfort – alt pakket inn i et særegent og stilrent design som oser luksus og kvalitet.

Vi har nå et antall traktorer på vei til lager - fullspekket med utstyr! Sjekk ut våre to kampanjemodeller nå og få din nye Massey Ferguson 7719 S NEXT Edition raskt levert!

Lasterutgave

 • Fabrikkmonterte lasterbraketter
 • Elektronisk lasterspak i armlenet
 • 190 l/min lastkjennende hydraulikkpumpe
 • Luft- og hydrauliske tilhengerbremser med ABS
 • Brede hjul 600/60R30 og 710/60R42 Trelleborg VF
 • Kraftige LED arbeidslys
 • Forberedt for autostyringssystemet MF Guide
 • 3 år med MF Connect inkludert


Et begrenset antall både i tradisjonell rød farge med sorte detaljer, eller i sort uten tillegg i pris.  
 

Kampanjepris: 1,2 mill + mva

Frakt og klargjøring kan tilkomme.

 Jordbruksutgave  

 • 4 tonns fronthydraulikk med 2 doble ekstrauttak
 • Frontkraftuttak
 • Store hjul 600/60R30 og 710/60R42 Trelleborg VF
 • Kraftige LED arbeidslys
 • Autostyringssystemet MF Guide, med RTK cm-presisjon, seksjonskontroll, variabel dosering og kjørelinjeassistent
 • 3 år med MF Connect inkludert

 

Et begrenset antall både i tradisjonell rød farge med sorte detaljer, eller i sort uten tillegg i pris.  
 

Kampanjepris: 1,3 mill + mva.

Frakt og klargjøring kan tilkomme.


Massey Ferguson 7719 S NEXT Edition – En eksklusiv oppgradering


Det lille ekstra

Massey Ferguson har med 7719 S laget en kraftig maskin i toppsjiktet av traktorer mellom 180 og 200 hestekrefter. Dette er traktorer som virkelig er bygget rundt bondens behov og ønsker, så her får man en Massey Ferguson med etterspurt transmisjon og etterlengtede løsninger. Med den nye NEXT Edition setter de opp nivået enda et hakk. Dette er traktoren som virkelig får gjort jobben. Her snakker man om effektivitet og pålitelighet. Traktoren har en AGCO POWER 6,6 liter 6-sylindret SCR motor med en maks effekt på 190 hestekrefter. Med EPM ved 1950 omdreininger i minuttet yter den 220 hestekrefter. Den har Dyna-VT CVT trinnløs transmisjon. 

Design | Komfort | Ytelse

Traktorene er designet i den gjenkjennbare røde Massey Ferguson med sort grill, men kan også fås i sort, helt uten tillegg på prisen. Modellene kommer med eksklusiv «NEXT Edition» logo på panseret, og eget serinummerskilt merket «Limited NEXT Edition».

Traktoren er designet med behovene til allsidige entreprenører og bønder i tankene, hvor ideen ligger i at man skal optimalisere effekt samtidig som man holder nede driftskostnadene. Traktoren har altså imponerende trekkraft og høy løftekapasitet, i kombinasjon av god drivstofføkonomi, lang tid mellom servicer og lavt behov for vedlikehold. 

Full av tekniske løsninger

NEXT Edition er proppet med tekniske løsninger som gjør arbeidsdagen lettere. De leveres med lukket senterhydraulikk med en pumpekapasitet på 110 liter i minuttet. Den har fire elektroniske DV-hydraulikkventiler og mekanisk førerhusfjæring. I tillegg har den en brukervennlig anlagt Command Control armlene med multipad-spak. Spaken har cruise control og kløtsjfunksjon på bremsepedalen. 

De leveres også med Quadlink forakselfjæring, automatisk klimaanlegg, oppvarmede og elektrisk styrte speil samt Datatronic 5 terminal for styring av både traktorens funksjoner og funksjoner for presisjonslandbruk.

NEXT Edition skal være et nivå opp, og av den grunn kommer den proppet med mange nye løsninger for både automatisering, komfort, brukervennlighet og ytelse. Den har trepunktshydraulikk foran med opptil 4000 kg løftekapasitet, «SpeedSteer» som sørger for forenklet manøvrering, 2,55 meter brede bakskjermer med ekstra forlenger, brede forskjermer med sving, ny og bedre tilpasset dekkdimensjon (650/65R42 WF – 540/65R30 WA), opptil 16 LED for kjørelys og arbeidslys, samt et stort utvalg av tilleggsutstyr. 

Ta kontakt med ditt lokale Eiksenter for mer informasjon om Massey Fergusons traktorer og 7719 S NEXT Edition!