Til toppen

 

 

Massey ferguson

Massey ferguson er godt representert over hele verden som en av de store innen produksjon av landbruksmaskiner. Med sin tydlige, røde og hvite profil finner du disse traktorene i alle verdenshjørner. Med bakgrunn innen alt fra militære maskiner, til tidlige landbruksmaskiner, har Massey ferguson en maskin som passer til det meste. Massey ferguson lager både traktorer, skurtreskere og redskap du kan stole på, og som varer lenge. 

Massey ferguson er en skikkelig norgesvenn. Selv om maskinene opprinelig er amerikanske har Eikmaskin hentet traktorer fra daværende Ferguson siden 1938. Massey ferguson revolusjonerte norsk jord- og skogbruk i etterkrigsårene med Gråtassen - traktoren som ga oss egen barnetv-serie til folket. 

Bak det velkjente navnet ligger mange års erfaring og modernisering som gir oss Massey Ferguson slik vi kjenner de i dag. Kvalitetsmaskiner i alle varianter og størrelser som passer både norske forhold og bondens mange varierende behov. 

Traktorer og skurtreskere fra Massey ferguson

MF 1500

Massey Ferguson har styrket posisjonen innen kompakte traktorer ved å introdusere en modell med hydrostatisk transmisjon som er drevet av en tresylindret dieselmotor. MF 1500-serien har et rykte for ytelse og pålitelighet i mange forskjellige bruksområder.

MF 1700

Massey Ferguson har tatt et nytt steg for å styrke sin posisjon innen kompakte traktorer ved å introdusere en ny modell med hydrostatisk transmisjon.Modellen har nye funksjoner som elektrisk cruise control, justering av makshastighet og valg mellom tre eller fire sylindre.

MF 3700 V/GE/S/F/W

Den helt nye Massey Ferguson 3700 serien er designet for optimal effektivitet og lave driftskostnader ved hjelp av en rekke enkle og pålitelige teknologier. Liten vekt, lav høyde og lange serviceintervaller gjør dette til den optimale traktoren for bruk i bratte og ulendte omgivelser.

MF 4700 GLOBAL

Massey Ferguson har alltid levert innovative og praktiske løsninger til bondens behov for å besvare dagens utfordringer. Den globale MF 4700-serien fortsetter denne tradisjonen ved å tilby en moderne serie enkle, slitesterke traktorer med høy ytelse, en serie traktorer som gir utmerket effektivitet for alle typer bønder i hele verden.

MF 5700 GLOBAL

Med denne nye og brukervennlige traktorserien har Massey Ferguson tatt tak i traktorer med under 130 hk og bygget dem opp igjen fra bunnen for å oppfylle behovene i dagens og fremtidens landbruk

MF 5700 GLOBAL D4

De to nye, 3-sylindrede traktorene i MF 5700-serien fra Massey Ferguson perfeksjonerer den moderne, ukompliserte konstruksjonen i Globalserien. Dette kombineres med anerkjent, kløtsjfri Dyna-4-transmisjon samt muligheten til førerhusfjæring.

MF 5700S

Massey Ferguson 5700S gir utmerket manøvrerbarhet og allsidighet for arbeide på gården, på jordet eller på veien - en ypperlig allround traktor. Vi kaller den Norgestraktoren!

MF 6700 GLOBAL

Med denne nye og enkle serien med traktorer, har Massey Ferguson tatt tak i traktorene under 130 hk og konstruert dem om fra bunnen for å tidsfredsstille dagens behov og fremtidens jordsbruk.

MF 6700S

Massey Ferguson 6700S kombinerer alle fordelene med en 4-sylindret maskin - kompakte dimensjoner, lav totalvekt, god manøvrerbarhet - med trekk-, skyve- og løftekraft for å matche en tilsvarende 6-sylindret traktor

MF 7700S

Massey Ferguson 7700S serien har blitt spesielt utviklet for å møte behovet til krevende bønder uansett driftsform - alt fra intensivt jordbruk, kombinasjonsdrift eller entreprenørvirksomhet. Serien tilbyr et bredt utvalg av motorkraft, girkasser og øvrige spesifikasjoner.

MF 8700S

Massey Ferguson 8700S er vår toppmodell. Størst motorkraft - størst dreiemoment - størst løftekraft. Traktoren for de aller mest krevende gårdbrukere og entreprenører. Opptil 405 hk. Kan utstyres med alt av nyeste teknologi innen presisjonslandbruk.

Massey Ferguson Activa serie

Massey Ferguson Activa serien skurtreskere gir deg hardt arbeid og stor kapasitet på budsjettklasse.

Massey Ferguson Activa S serie

Massey Ferguson Activa S serien er det perfekte valget når du ønsker deg maksimal komfort, optimal ytelse, fleksibel bruk og stor pålitelighet i en skurtresker.

Massey Ferguson Beta serie

Massey Ferguson Beta serien står for ledende teknologi, stor fleksibilitet og god økonomi innen kvalitetssegmentet i en mellomklasse skurtresker.

Redskap fra Massey ferguson

Sorter etter: Navn (a > å)

Massey Ferguson DM bakmontert

Massey Fergusson har et bredt utvalg av skiveslåmaskiner for 3-punktmontering. Med eller uten stengelbehandler, side- eller senteropphengt. Valget er ditt!

Massey Ferguson DM frontmontert

Frontmonterte skiveslåmaskiner fra Massey Fergusson kan leveres i flere forskjellige modeller. Med eller uten stengelbehandler og arbeidsbredde på 2,5 eller 3,0 m.

Massey Ferguson DM slåmaskinkombinasjon

Massey Fergusson kan tilby flere forskjellige modeller av slåmaskinkombinasjoner med arbeidsbredde opp til 9,30 m. Både med eller uten stengelbehandler.

Massey Ferguson RB 3130 F

Massey Ferguson fastkammer rundballepresser er slitesterke, robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 3130 F PROTEC

Massey Ferguson fastkammer kombipresse er slitesterk, robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160 V PROTEC

Massey Ferguson variabelkammer kombipresse er slitesterk og robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer

Massey Ferguson RB 4160/4180 V

Massey Ferguson variabelkammer rundballepresser er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. De er slitesterke og robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RK

Uansett hvor stort ditt areal er - Massey Fergusson har en samlerive som passer deg! Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.

Massey Ferguson TD

Sprede- og venderiver fra Massey Fergusson kan leveres i arbeidsbredder fra 4,50 m og helt opp til 12,70 m. TD finnes i både 3-punktsmonterte og slepemonterte modeller.

Massey Ferguson TW 130 / TW 160

TW 130 og TW 160 er en eksepsjonelt lavtliggende slept rundballepakker som fokuserer på skånsom avlastning, samt rask og pålitelig betjening. Dette er den perfekte rundballepakkeren for deg som ønsker en robust og effektiv pakker.