Til toppen

Massey Ferguson 6S og 7S med Dyna VT

- To nye traktorer og en folkefavoritt

Det er få kombinasjoner som funker bedre en nyutviklet og fremtidsrettet teknologi satt sammen med velprøvd og elsket ingeniørkunst. Det er akkurat det man får om man setter sammen den nye 6S- og 7S-serien til Massey Ferguson, med Dyna-VT-transmisjon.

 

En jevn og økonomisk drift

Dyna-VT er en skikkelig publikumsfavoritt, og det med god grunn. Den gjør nemlig jobben voldsomt effektiv med sine sømløse girskifter. Nå kommer den også med automatisk modus. Det betyr at du kan bruke multispaken eller fotpedalen for å endre hastigheten fremover, mens motorturtallet stilles automatisk i henhold til både last og hastighet. Dette skaper jevn drift samtidig som det reduserer forbruket av drivstoff. Dyna-VT er presis, myk og enkel å bruke med PowerControl-spaken.

Den nye generasjonen Massey Ferguson

Som jordbruker eller entreprenør i dag, har du mest sannsynlig andre behov enn det du hadde i går. Både arbeidsoppgaver og teknologi er i stadig utvikling og det holder ikke lenger med en arbeidshest i front. Funksjonalitet, effektivitet og driftsøkonomi blir bare viktigere og viktigere. Samtidig skal det være en opplevelse å jobbe i en moderne traktor. Derfor har Massey Ferguson lansert både 6S og 7S.

Dette er traktorer som sikter høyt, for at du skal kunne ha markedets mest pålitelige frontlaster, eller effektive og smarte jordbruksmaskiner.

Massey Ferguson 6S

6S er markedets kraftigste 4-sylindrede traktor, med en 4 liters AGCO Power-motor på opptil 180 hestekrefter. Traktoren kommer med Massey Fergusons Engine Power Management (EPM) som gir muligheten til en effektøkning på 20 ekstra hestekrefter, når man trenger en liten boost og et større dreiemoment. 

Motoren sørger også for at traktoren kan opprettholde kompakte dimensjoner og en lav totalvekt. Noe som gjør den ganske enestående da den i tillegg har en manøvrerbarhet, motor- og trekkraft tilsvarende en sammenlignbar 6-sylinder. Maksimal løftekapasitet på 9600 kg, enestående trekkraft og en totalvekt på opptil 12500 kg for håndtering av tunge redskap, gjør 6S til en smart, smidig og sterk maskin. 

Massey Ferguson 7S

7S er en helt unik opplevelse som setter den nye standarden for intuitiv betjening, og som tar Massey Fergusons velkjente pålitelighet til nye høyder – noe som sikrer både effektivitet i arbeidet, og reduserte driftskostnader. Dette er den ultimate landbrukstraktoren som dekker behovet til både entreprenører og variert gårdsdrift.

AGCO motorer med 6 sylindere passer perfekt i kombinasjon med Dyna-VT transmisjon og gir økt produktivitet. Samtidig sørger Engine Power Management (EPM) for ekstra effekt når man har behov for det lille ekstra. Slik kan man jobbe både effektivt og raskt. «All-in-one» Stage-V SCR-systemet gir ikke bare bedre sikt, men gjør vedlikehold enkelt, og motoren har et serviceintervall på 600 timer – så sparer du både tid og penger på uønskede stopp. 

7S kommer med opptil 5 hydraulikkventiler bak og 3 foran. Med trepunktshydraulikk foran, volumkoblinger og større løftekapasitet, kan du jobbe enda raskere med brede redskap og traktoren blir enda mer allsidig.

Massey Ferguson har også fylt sine nye traktorer med smarte løsninger som MF Guide, MF Connect og masse annet som gjør arbeide ditt mer presist og effektivt. Alt styrer du intuitivt fra et påkostet og komfortabelt førerhus.

Lurer du på noe om Massey Fergusons nye traktorer, finner du mer informasjon på de respektive produktsidene under, eller så hjelper vi deg mer enn gjerne om du kontakter ditt lokale Eiksenter.