Til toppen

Massey Ferguson – best i sin klasse

Når Massey Ferguson lager nye traktormodeller så spares det ikke på brukervennlige løsninger og utmerket kjørekomfort. MF 5S er best i sin klasse. Den er allsidig, driftssikker og brukervennlig, og har en utmerket manøvreringsevne til alle arbeidsoppgaver. 

Med en eksepsjonell svingradius på bare 4 meter kommer denne traktoren i modeller med maksimal kraft fra 105 hk til 145 hk. Dette er den ultimate allsidige traktoren. Den kombinerer høy ytelse med komfort, smidighet og markedets beste frisikt. Førerhuset er støysvakt og har effektiv klimakontroll. 

Når det kommer til frontlastere, er Massey Ferguson merket som troner på toppen. 5S er ikke et unntak fra denne regelen. Alle 5S modeller kan leveres klar for frontlaster, eller med frontlaster montert.   
 

5S-serien er Massey Fergusons mest allsidige traktor og egner seg godt på de aller fleste, norske gårder. Alle de smidige modellene har en akselavstand på 2,55 meter. Samtidig har Massey Ferguson økt kapasiteten i forhold til eldre modeller i samme klasse. 5S har kapasitet bak på hele 5700 kg, mens trepunktshydraulikken foran har en løftekapasitet på 3000 kg. Totalvekten ender på 9500 kg, og med 4.4 liters AGCO Power motor med 4 sylindere takler traktoren både bredt og tungt redskap. Transmisjonen på 5S-serien er enten Dyna-4 med speedmatching eller Dyna-6 med semi Powershift og AutoDrive.

Massey Ferguson redesigner traktorene sine, slik at også 5S-serien kommer i samme «neo-retro»-stil som den tidligere lanserte 8S.
5S-serien kan fås i tre forskjellige utstyrsvarianter. Exclusive, Efficient og Essential.

Exclusive

Dette er utstyrsvarianten som har alt. 110 liters hydraulikkpumpe, inntil 8 elektriske betjeningsventiler for utvendig hydraulikk, multipad-kjørespak, joystick, autodrive-transmisjon, automatisk klimaanlegg, hyttefjøring, luftfjøret sete og Datatronic 5-terminal. Dette er full pakke og fremmer både effektiviteten og brukervennligheten til et maksimum.

Efficient

Denne utstyrsvarianten ligner mye på Exclusive, men med et par forskjeller. Efficient har to elektriske og to mekaniske hydraulikkventiler som standard. Den har manuell aircondition i stedet for automatisk og Datatronic 5-terminalen er tillegg. 

Essential

Essentialvarianten er en enklere løsning. Denne har ikke multipad, men t-spak og kommer med Dyna-4 transmisjon. Den har også en enkel hydraulikkpumpe med 58 liters kapasitet, og kommer med 2 mekaniske hydraulikkventiler som standard, som kan oppgraderes til 4.  100 l/min tannhjulspumpe eller 110 l/min lastkjennende pumpe er mulige alternativer på denne varianten.

Massey Ferguson gir deg fremtidens traktor i dag, og vi ved Eiksenteret gleder oss til å se 5S rulle på norske gårder. For mer informasjon om traktoren og en hyggelig prat er det bare å kontakte ditt lokale Eiksenter.