Til toppen

Toro Rycycle 55 60V - Batteridrevet

Toro Rycycle 55 60V - Batteridrevet

Markedets råeste batteriklipper!

Toro recycle 55 øker standarden for batteridrevne gressklippere for det profesjonelle markedet med sin enestående batteritid og bred klippebredde. Denne klipperen sparer tid slik at klippejobben er gjort så effektivt som over hode mulig. Klipperen er også vanvittig enkel å bruke og vedlikeholde, noe som er en selvfølge for den profesjonelle brukeren. 

Grunnen til at man sparer tid ligger mye i gressklipperens klippebredde. Med utrolige 55 cm klippebredde er bredden man får klipt av plenen så bred at man sparer tid på å slippe å kjøre flerfoldige ekstra lengder for å fullføre plenen. Samtidig kan man på batteritiden til klipperen klippe opptil 1300 m2 plen. Det er godt over 1 mål med plen, noe som tilsvarer 5 hele tennisbaner i areal! Klipperen kan også kjøres med 7,5 ampere batteri, noe som øker klikppekapasiteten til 1600 m2! Flex-force 60V batteriet kommer med innebygget programvare og sensorer som optimaliserer turtallet og strømbruken ut ifra forholdene på gresset. Er gresset tørt går klipperen på lavere turtall slik at også strømforbruket holder seg lavt, mens ved våte forhold vil turtallet og strømforbruket øke for å optimalisere selve klippen. 

Klippehøyden på klipperen kan justeres gjennom 4-punktsinnstillinger på mellom 25 og 102 millimeter. Gressklipperen har også et 3-i-1 klippesystem med recycler, oppsamler og sideutkast. Recycler-systemet returnerer næringsrikt avklipp fra plenen tilbake til jorden, slik får du enda bedre og mer næringsrik plen. Oppsamleren kommer i tekstil og rommer 70 liter. 

Gressklipperen har autodrift (ADS) og tilpasser seg trinnløst til brukerens hastighet mellom 0 og 6.5 km/t. 

Gressklipperen er laget for profesjonell bruk. Derfor er dekselet på klipperen laget i robust stål. Motoren er en børsteløs DC-motor med lav friksjon for å minske skadelig slitasje, og da også øke levetiden på selve maskinen betraktelig. Generelt er også gressklipperen enkel å vedlikeholde. Den kommer med hurtigrengjøringstilkobling som enkelt kan kobles til hageslange.

Toro sin Recycle 55 kommer veier 36 kilo med batteri, og 33 kilo uten. Den er bruker vennlig anlagt da den alltid starter på første forsøk, og sånn da er lett å starte, lett å bruke og lett å vedlikeholde. Den har justerbart smartstove håndtak og er designet for å enkelt oppbevares på høykant.

Det råder liten tvil om at dette er en helt enestående maskin markedet ikke har sett maken til tidligere og som gjør jobben din enklere!

Klipperen kommer med en del forskjellige batteri og tilbehør. Ta gjerne kontakt med ditt Eiksenter så hjelper vi deg videre slik at du også kan få gleden av denen utrolige batteridrevne gressklipperen.