Til toppen
Lilleseth Kjetting

Lilleseth Kjetting

Lilleseth Kjetting har laget kvalitetskjettinger for det norske markedet i over 70 år. Kombinasjonen av lang fartstid på det norske markedet, et bredt utvalg og høy kvalitet gjør Lilleseth Kjetting til et helt naturlig valg av kjetting til alle mulige oppgaver. Lilleseth Kjetting har kjettinger til alle formål og i alle dimensjoner.

Lilleseth Kjetting leverer en del kjettinger fra Tellefsdal, og Nortractor er den originale lettkjettingen derfra. Kjettingen sørger for maksimal kjørekomfort. Kjettingen er lett å montere, også etter stramming. Nortractor-kjettinger er spesielt anbefalt for brøyting med store kjøretøy. Nortractor kommer i enkle utgaver og kraftigere utgaver, alt etter behov. Gripeelementet på de liggende lenkene er flatbroddet, mens høyden på gripeelementet ligger 1,5 mm over lenken for forbedret grep.

Eiksenteret fører et stort utvalg av kjettinger fra Lilleseth Kjetting. Vi vet godt hvor utfordrende det kan være å finne den rette typen kjetting og ønsker å veilede deg til riktig valg. Vår kompetanse i kombinasjon med Lilleseth Kjettings erfaring og spesialtilpassing på norske forhold vil resultatet være upåklagelig.

Sorter etter: Navn (a > å)

Lilleseth Kjetting NorTractor 5 mm - 6, 5 mm

En kraftig lettkjetting til traktor, som er enkel å montere og etterstramme.

Lilleseth Kjetting Quatro T70 og T90

En profesjonell kjetting med optimal gripeevne, godt egnet for tungt skogsarbeid.
Slik bruker du kjetting riktig

Godt veigrep er viktig for både sikkerhet og for at traktoren skal få gjort jobben sin. Eiksenteret har hentet inn fagekspertise fra Lilleseth Kjettin ...

Tips og råd om bruk av kjetting

Lilleseth Kjetting er en av de største kjettingleverandørene i Norge. De har gode råd om montering, tilpasning og vedlikehold – og noen tips om bruk – ...