Til toppen

Fendt 200 Vario S3

Solen steker og det er midt på sommeren. Det er jo ikke noe bedre tid en å ta en titt på årets sommerfokus fra oss ved Eiksentret! Og det er ingen ringere enn Fendt 200 Vario S3.

Denne maskinen er praktisk designet, og med sine 2,5 meters totale høyde kan du være helt sikker på at du kommer frem på de aller fleste plasser. Dette er kompakte traktorer, med små ytre mål, men som også er laget av robuste materialer slik at du kan stole på at du med en 200 Vario har en maskin som holder lenge. Dens kompakte form, lave egenvekt og slanke linjer gjør at den egner seg godt til alle arbeidsoppgaver som krever god manøvrering, mens den trinnløse Variotransmisjonen sørger for at drift og skifte av kjøreretning sikres uten momentavbrudd selv i bratt terreng. Her sitter du altså stabilt, og kommer deg frem uansett om du jobber med gress og jord i bratt terreng, eller skal måke snø i trange gater. Du vil alltid komme frem og jobbe stabilt uansett arbeidsoppgave.

Førerhuset på 200 Vario er optimalisert for traktorklassen, slik at du har god benplass og utsikt i alle retninger. Rattet og setet er justerbart og alle betjeningsfunksjoner er lett tilgjengelig i integrert betjeningskonseptet på setets høyre side. Du sitter alltid komfortabelt i en Fendt! Varme- og ventilasjonsanlegget garanterer gjennom klimaanlegget et optimalt arbeidsklima og muligheten for å ha oppvarmet gulv sørger for det lille ekstra ved Fendts mange komfortable, kvalitetsløsninger. Førerhuset er veldig godt isolert og fjæringene sørger for å dempe eventuelle vibrasjoner.

Betjeningskonsollen er proppet med smarte løsninger fra Fendt. Alt er lett å betjene og ligger naturlig plassert innen rekkevidde. Still inn innstillingene på motorturtallet, cruise control-hastigheten, TMS, automatisk inn- og utkobling av 4WD og differensialsperre ligger intuitivt plassert sammen med den hendige Variosticken på betjeningskonsollen til høyre i førerhuset.  Takvindu er montert som standard og Stop&Go-funksjonen på vendegiret slik at du kan bremse traktoren til stillestående herfra. Perfekt for å øke motorturtallet ved frontlasterarbeid eller tipping av tilhenger.

Vario 200 er en liten og smidig traktor med mye ytelse og høy arbeidskapasitet selv i bratte bakker. Traktoren passer til alle mulige oppgaver og passer helt perfekt med Fendt-redskap. Det er bare å kaste seg over muligheten nå.

Som nevnt får du både mange gode standardløsninger, og muligheten for komfortable tilleggsløsninger med Vario 200. Utstyrsnivået velger du selv. Førerhusfjæring, forakselfjæring, elektrisk oppvarmet gulv og elektronisk betjening av frontlaster i armlenet og mye mer er tilvalgsmuligheter som sørger for at du har den beste opplevelsen i din hverdag.


Du får nå Fendt 207 S3 fra 639 000,-, ta kontakt med ditt lokale Eiksenter nå og finn din nye smidige Fendt-traktor for mange års komfortabelt arbeid!

Sorter etter: Navn (a > å)

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.