Til toppen
Jubileumskampanje på Rauch gjødselspredere

Jubileumskampanje på Rauch gjødselspredere

Rauch ser tilbake på 100 år med presisjon, innovasjon og bærekraft. Eiksentrene feirer jubilanten med gode priser på gjødselspredere.

Tekst: Tun Byrå | Foto: Tun Byrå | Video: Tun Byrå

– Med økende gjødselpriser blir det ekstra viktig å gjødsle presist og riktig, sier produktsjef i Eikmaskin, Ole Jørgen Baarlid. 

Her trekker han frem to gjødselspredere fra Rauch som han mener er gode investeringer.

– Den største modellen er presisjonsmesteren Rauch AXIS 30.2 med både EMC-teknologi og veieceller.

I motsetning til vanlige sentrifugalspredere med veieceller, måler og regulerer EMC mengden på gjødselutmatingen separat på venstre og høyre side. 

Innstillingene gjøres via app og i terminalen på traktoren. Kun høyden måles og stilles manuelt. I systemet kan du legge inn opptil 30 egne gjødselslag og enkelt veksle mellom de ulike gjødseltyper.
 
– Lillebroren, Rauch MDS 20.2, er en mekanisk spreder som er lett å stille inn, sier Ole Jørgen.

Gjødselsprederen er driftssikker og allsidig. Innstillingsmulighetene gir presis spredning med ulike gjødselslag og forskjellige arbeidsbredder. Det fleksible beholdersystemet og de høye nyttelastene sørger for svært god effektivitet.

Rauch er en familiebedrift med lange tradisjoner. Fra smeden Franz Rauch startet opp virksomheten i 1921 har bedriften vokst til å bli en ledende leverandør av landbruksmaskiner. Rauch har i alt 170 patenter, og har fått en rekke priser for sitt arbeid med innovasjon.

Med Rauch får du:

●    Presis spredning
●    EMC-teknologi
●    Gjødseltabeller i Rauch sin gjødsel-app
●    Seks års lakkgaranti mot rust
●    Veieceller fås med i kjøpet på AXIS modellen
●    Pris Rauch AXIS 30.2 fra kr. 129 800
●    Pris Rauch MDS 20.2 fra kr. 39 800