Til toppen

Hytte og fritid

Vi har alt hageutstyret du trenger for å stelle i hagen, enten du skal grave, rake, klippe, kutte eller luke. Vårt utvalg av trillebårer sørger også for at du enkelt fjerner hageavfallet. 

Sorter etter: Navn (a > å)

13" Pixel Lite Sverdfeste

Myk kurve og liten neseradius reduserer risikoen for kast og gir god skjærekontroll.

Aero 21-21 PC

En kompakt, stillegående våt-/tørrstøvsuger med filterrengjøringssystem, godt egnet som lettvektsmaskin i flere bransjer.

Agri-Fab Polycart

Ønsker du en tilhenger for jord, sand, gress, løv og annet som skal fraktes bort i hagen? I så fall har vi et romslig alternativ med en kapasitet på 350 kg. Agri-Fab Polycart passer til de fleste sittegressklipperne på markedet. Lasteplanet er at kraftig plast, kan tippes og går raskt å montere. Kan anvendes som trillebår.

Aspen 2 Alkylatbensin

Effektivt drivstoff for luftkjølige totaktsmotorer, utviklet for å gi minst mulig miljøpåvirkning og et bedre arbeidsmiljø.

Aspen 4 Alkylatbensin

Effektivt drivstoff for luftkjølige firetaktsmotorer, utviklet for å gi minst mulig miljøpåvirkning og et bedre arbeidsmiljø.

Aspen D dieseldrivstoff

Et lagringsstabilt og driftssikkert drivstoff utviklet for mindre dieselmaskiner med enkel eller ingen avgassrensing.

Automower 105

En Automower som er lett å bruke og har mulighet for personlige innstillinger

Automower 315

En effektiv og pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 40 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 1 500 m2.

Automower 430X

En effektiv og stor pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 45 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 3 200 m2.

Automower X-line 315X

Automower X-line 315X klipper kompliserte plener opp til 1600 m² og bakker optil 40%

Batteri BLI300

Pro-spesifisert integrert batteri med høy kapasitet, designet for å fungere i alle værforhold.