Til toppen

Husqvarna arbeidsklær & verneustyr

Inspirert av det beste av sportsklær er verneklærne til Husqvarna en rekke påkledningsartikler som sørger for bevegelsesfrihet, har en mengde funksjoner, gir god komfort og viktig sikkerhet. Klærne er laget i stretch der det er nødvendig for at du skal kunne bevege deg både trygt og komfortabelt. Stoffet er også laget for å ta vare på komforten gjennom god ventilasjon og isolasjon, så du slipper å fryse eller overopphete. I tillegg vet Husqvarna at forskjellige jobber krever forskjellig type sikkerhetsutstyr, så du finner alltid de plaggene som passer dine behov. 

Sorter etter: Navn (a > å)

Husqvarna Hjelm Functional Fluoris

Husqvarna setter sitt kvalitetsstempel på denne ergonomiske og behagelige hjelmen, som passer perfekt for alle skogsarbeidere. Hjelmen har avanserte funksjoner for tilpasninger og sitter godt og lett på hodet. Hjelmens UltraVison-visir sørger for at du alltid har god sikt ved 20% lysreduksjon over hele visiret. Hørselvernet er her justerbart både sidelengs og vertikalt. Hjelmen er UV-beskyttet og tåler temperaturer helt ned til minus 40 grader.
S0495352

Husqvarna Jakke Technical Extreme

 Utformet for lange arbeidsøkter i svært utfordrende omgivelser
S0495531

Husqvarna Midjebukse Technical Extreme

Utformet for profesjonelt skogsarbeid på fulltid. Smart bruk av refleksbånd, lett stretchmateriale og forsterkninger i cordura sørger for beskyttelse, holdbarhet og produktivitet hele dagen.
S0741116

Husqvarna værnestøvel functional F20

Vannavstøtende og lette skinnstøvler med god stabilitet. De er tilpasset røff bruk. Forsterket for- og bakside for økt støtte og polstret fronttunge og overside for ekstra komfort. TE-POR-membran holder føttene dine tørre, mens Wibram-sålen gir godt grep. Enkel rullelukking for enkel justering. Utstyrt med tåbeskyttelse- overlapping for økt sikkerhet. Overholder EN 381 klasse 2 (24 m/s). Størrelse 39–47.
S0729132

Hørselvern med plexivisir

Hørselvern med visir, godt egnet til gressrydding med god beskyttelse.
S0360948

Vernehjelm Technical

En solid og lett vernehjelm med hørselvern og visir for god beskyttelse.
S0495819

Relatert fagstoff

Bondevettregel 6

Vær smart og følg bondevettregel #6. Bruk alltid egnet verneutstyr.