Til toppen

Husqvarna Stangsag 115iPT4


inkl. mva.

Batteridreven stangsag med teleskopskaft. Inkluderer ikke batteri og lader!

Denne stangsangen har gjennom sitt teleskopskaft en rekkevidde på opp mot 4 meter, slik at du skal kunne komme godt til i høyden. Med sin lave vekt og velbalanserte design er den lett å håndtere. Den har en total vekt, uten skjæreutstyr, på litt over 4 kilo. Den kommer helt uten forstyrrende vibrasjoner og er utslippsfri. Selv med et lett og ledig design er sagen likevel et råskinn på ytelse og har høy skjærekapasitet. 

Sagen har et intuitivt tastatur på håndtaket for av/på-knapp og mulighet for å sette sagen i SaveE-funksjon (som senker turtallet slik at man ikke bruker unødvendig mye strøm fra batteriet på enkle oppgaver og sørger for at man kan kjøre med enten maksimal driftstid eller effekt). 

Ellers kan hele sagen deles i to slik at den er enkel å frakte. Den er også enkel å vedlikeholde og kommer med verktøyfri kjedestramming og verktøy montering av sverd og kjede. 

Batteripakken til Husqvarna som går i denne sagen passer også alle andre håndholdte maskiner fra Husqvarna. Batteri og lader selges separat.