Til toppen

Husqvarna sitteklippere

Husqvarna Rider sitteklipper har en helt unik presisjon, manøvrerbarhet og oversikt grunnet et frontmontert klippeaggregat og leddstyring. Du kommer til overalt og kan snu på en femøring. Husqvarna Rider kombinerer kontroll, komfort og effektivitet, slik at du får gjort jobben rakst og enkelt, samtidig som du sitter godt. Du får alltid et proft og finfordelt resultat med en Rider, da alle Husqvarnas sitteklippere kommer med den patenterte løsningen BioClip.

Sorter Navn (a > å)

Husqvarna Kova 120cm frontmontert snøskjær

Snøskjær til 200-serien med sitteklippere fra Husqvarna.
S0089714

Husqvarna Rider 112C5 sitteklipper inkl. klippeaggregat 85cm

Hvis du vil ha en ekte Husqvarna Rider, med sin evne til å kjøre rundt blomsterbed, busker, trær og andre hindringer på plenen din, men ønsker ikke en Rider for de største plener, er Husqvarna R 112C5 det perfekte valget. Kompakt design sørger for enkel håndtering selv på trange steder og gjør den enkel å lagre. Til tross for mindre format, har den god trekkraft selv i bakker og våte forhold. Leddstyring sørger for raskt manøvrering og en minimal svingradius. Frontmontert klippeaggregat gir deg en god oversikt over klippingen av området.
S0874730

Husqvarna Rider 214TC sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort!
S0874737

Husqvarna Rider 216TAWD sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort! Nå med firehjulstrekk!
S0874732

Husqvarna TC 138L hagetraktor

TC 138L er en brukervennlig hagetraktor som passer perfekt for huseiere med små til mellomstore hager. Hagetraktoren gir utmerket oppsamling av gress og løv og gir et ryddig klipperesultat. 
S0816373

Husqvarna frontmontert børste til Rider sitteklipper

Roterende børste med sprutevern for børsting av løv, snø og lignende. Perfekt for din Husqvarna rider/sitteklipper.
S0360921