Til toppen

Husqvarna rider RC 320TsAWD eks. Klippeaggregat


inkl. mva.

RC 320Ts AWD Rider er utviklet for huseiere og gir slitesterk effektivitet, allsidighet og enkel bruk takket være den nyskapende utformingen. Det unike oppsamlingssystemet som ikke tilstoppes, mater avklipp rett fra det frontmonterte klippeaggregatet til posen på 300 l. Automatisk komprimering øker driftstiden mellom hver posetømming, slik at du får gjort mer. Leddelt servostyring gir overlegen manøvrerbarhet i krappe svinger. Drift på alle hjul betyr overlegen kraft og grep under alle forhold. Service og rengjøring av klippeaggregat utføres uten verktøy takket være den unike 90-graders servicestillingen. Ubeseiret arealdekning og enorm oppsamlingskapasitet gjør dette til en virkelig god investering for større hager.

Drift på alle hjul (AWD)
Firehjulsdrift (AWD) gir godt grep på ujevnt, vått og glatt underlag, samt i skråninger. AWD justerer automatisk driften på alle hjulene, avhengig av situasjonen og bakkeforholdene.

ACTech
Oppsamlingssystem som ikke tilstoppes. Komprimering av gresset i oppsamleren gir større arealdekning. Den effektive oppsamlingen etterlater en ren plen.

Nøkkelstart
Lett å få i drift under alle slags værforhold. Det er ikke nødvendig å bruke choken, bare vri om nøkkelen og sett i gang.

Tøm oppsamleren fra setet
Integrert oppsamler som enkelt tømmes fra førersetet

Motor bak føreren
Takket være den bakmonterte motoren har du bedre oversikt over klippingen, og det er mindre støy og utslipp i førerområdet.

Fire store hjul
Store hjul både foran og bak gir optimal kjørekomfort, god tilgjengelighet og mindre fare for skade på ømtålige overflater.

Servostyring

Frontmontert klippeaggregat

Enkel tilgang til kontroller

Flytende klippeaggregat