Til toppen

Husqvarna Rider R213C


inkl. mva.

Effektiv Rider med 94 cm kombiklippeaggregat som gir førsteklasses BioClip® og utkast bak. Egnet for villa- og grunneiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, god manøvreringsevne og komfortabel kjøring. Leddstyringen og det frontmonterte klippeaggregatet sikrer enkel betjening, ypperlig klippetilgang og god oversikt over arbeidsområdet. Pedalstyrt, hydrostatisk utveksling, lett tilgjengelige kontroller og automatisk innkobling av knivene gjør klippingen til en fornøyelse. Klippeaggregatet vippes lett opp i serviceposisjon for enkel rengjøring etter klipping. Denne Rideren kan gjøre mye mer enn å klippe plenen. Takket være tilbehør som snøskjær, tilhenger, moserive og spreder kan den brukes til hagearbeid hele året.

Brukervennlig og komfortabel

For deg som eier villa eller er grunneier av store plener som setter krav til effektive klippere er dette klipperen for deg. Med sitt lave tyngdepunkt har den ekstra god trekkraft både på flat bakke og i skråninger. Samtidig er tyngdepunktet med på å sørge for en lav sittestilling for den ultimate komfort! Ikke bare skal man sitte godt, men også kontrollpanelet er designet slik at den er lett tilgjengelig og komfortable å bruke. Her sitter også en brukervennlig løsning for oppstart av klipperen. Sett nøkkelen inn i kontrollpanelet og vri om tenningen, så starter klipperen uansett vær, helt uten å bruke chok. Det er også lett tilgjengelige oppbevaringsrom under setet og motoren er plassert bak setet slik at sikten forblir god og støyen minimal. 

Toppklasses klipping

Det er ikke bare brukervennligheten og komforten som gjør R213C til en fantastisk sitteklipper. Gjennom klipperens 94 cm kombiklippeaggregat kutter klipperen opp gresset i små biter gjennom finfordelingssystemet BioClip® slik at gresset fort brytes ned og blir til næring for plenen. Kombifunksjonen til klippeaggregatet sørger også for at klipperen har bakutkast for klipping av høyt eller grovt gress. Klipperaggregatet er trebladet for klipp i toppklasse på begge sider og i alle kjøreretninger. Aggregatet er montert foran på klipperen slik at klipping i hjørner og under busker og planter er en enkel oppgave. Styringen av klipperen foregår i hovedsak gjennom pedaler, slik at man alltid kan ha to hender på det justerbare rattet for best mulig kontroll. Ved kontrollpanelet sitter det også en lett tilgjengelig spak. Her kan du enkelt ta en hånd av rattet for å justere selve klippehøyden mens du kjører. Skulle plenen inneha ujevne partier kommer klipperen også med pendlende bakaksel slik at man har maksimal drivkraft og jevnkjøring selv på utfordrende områder. 

Lett å vedlikeholde

Klipperen kommer også med timeteller slik at man enkelt kan ha oversikt over intervaller mellom service og vedlikehold. Når man trenger å gjennomføre vedlikehold eller når klipperen trenger service, er det lett å komme til på de diverse servicepunktene. Disse er skjult bak et brukervennlig, hengslet deksel. Lokket til tanken på klipperen er ikke skjult bak deksel eller panser noe som gjør det lettere å fylle drivstoff. Skulle du være i tvil om når du må fylle er også selve tanken gjennomsiktig. Klipperen kan også utstyres med et stort utvalg tillegg som f.eks. snøskjær, tilhenger, moserive og spreder slik at dens funksjon i hårarbeidet ikke er begrenset av årstidene.