Til toppen

Husqvarna Høytrykksvasker PW 450 (140bar)


inkl. mva.

Kraftig og robust høytrykksspyler for de ekstra krevende jobbene.

For de virkelig krevende utendørsjobbene, trenger man skikkelig tunge skyts. Denne modellen er ekstra stor og kraftig og kommer med et unikt design som virkelig tåler høy ytelse. Pumpen er av messing og kommer med keramiske stempler slik at du er sikker på at delene er laget for å holde. Du kan enkelt justere vannmengdene og trykket med høytrykksspylerens innebygde trykkregulering. 

«Low Force»-grep sørger for at regulatoren ikke trenger så mye kraft for å utløses. Slik kan du lett bruke spyleren uten overdreven anstrengelse av hånden. PW 450 har også intern vaskemiddelholder som styres fra fronten. Så du får også komforten av å ha alt i ett.

Husqvarnas høytrykkspylere kommer med beleilige og effektive transportløsninger. Spyleren har slangetrommel, Teleskophåndtak i aluminium, bærehåndtak i aluminium og store robuste hjul. Alt for at du enkelt skal kunne transportere spyleren kjapt og bekvemt. Samtidig kommer den med hurtigkobling, gode oppbevaringsmuligheter for tilleggsutstyr og oppbevaring til strømledning med hurtigutløser. Dette sørger for effektiv og kjapp oppkobling. 

Opplev kombinasjonen av komfort, effektivitet og ytelse du også. To munnstykker følger med. 

 Maks trykk  150 bar
 Vannkraft  570 - 650 l/t
 Merkeeffekt  3300 W
 Slangelengde  15 meter