Til toppen

Husqvarna Høytrykksvasker PW 235R (135bar)


inkl. mva.

Robust og pålitelig høytrykksspyler for allsidig bruk.

Om du trenger en høytrykksspyler som passer like godt til rengjøring av terrassen og steinheller er PW 235R den perfekte høytrykksspyleren. Denne egner seg like godt til rengjøring av store terrasseflater som til detaljert og konsentrert rengjøring av hagemøbler og gjerder. Den har to svingtappfuksjoner slik at justering av munnstykket og rask tilkobling sørger for å minimere problemer. Spyleren har innebygget oppbevaring for tilbehør, lagringsløsning for strømledningen og slangetrommel for effektivisering av vaskeprosessen.

Pumpen til høytrykksspyleren er laget i metall. Dette sørger for minimal risiko for brudd og øker levetiden. Med andre ord har du en fantastisk ytelse grunnet smarte valg av materiale.   

Slangetrommelen sitter smart og praktisk plassert og gjør det enkelt å rulle slangen sammen. Slangen krøller seg ikke da den er en «high-Pressure»-slange av det fleksible slaget. Dette sørger for en høy brukervennlighet og ekstra komfort. 

Komfort og effektivitet er også overført inn i selve sprøytelansen da den har hurtigkobling til slangen og dobbel dreiefunksjon. 

Høytrykksspyleren kommer med to munnstykker og en skumsprøyte. 

 Maks trykk  135 bar
 Vannkraft  350 - 520 l/t
 Merkeeffekt  1800 W 
 Slangelengde  8 meter