Til toppen

Husqvarna gressklippere

Husqvarnas Ridere har frontmontert klippeaggregat og leddstyring. Dette medfører en helt unik presisjon, manøvrerbarhet, oversikt. Du kommer til overalt og kan snu på en femøring med Husqvarnas kvalitetssikre sitteklippere. Husqvarnas sitteklippere kombinerer kontroll, komfort og effektivitet, slik at du får gjort jobben enkelt og fort, samtidig som du sitter godt. Du får alltid et proft og finfordelt resultat med en Husqvarna rider, da alle deres sitteklippere kommer med den patenterte løsningen BioClip.

Sorter etter: Navn (a > å)

Husqvarna Frontmontert Snøskjær Kova 120cm

Snøskjær til 200-serien med sitteklippere fra Husqvarna.
S0089714

Husqvarna frontmontert børste til Rider sitteklipper

Roterende børste med sprutevern for børsting av løv, snø og lignende. Perfekt for din Husqvarna rider/sitteklipper.
S0360921

Husqvarna Rider 112C5 sitteklipper inkl. klippeaggregat 85cm

Hvis du vil ha en ekte Husqvarna Rider, med sin evne til å kjøre rundt blomsterbed, busker, trær og andre hindringer på plenen din, men ønsker ikke en Rider for de største plener, er Husqvarna R 112C5 det perfekte valget. Kompakt design sørger for enkel håndtering selv på trange steder og gjør den enkel å lagre. Til tross for mindre format, har den god trekkraft selv i bakker og våte forhold. Leddstyring sørger for raskt manøvrering og en minimal svingradius. Frontmontert klippeaggregat gir deg en god oversikt over klippingen av området.
S0874730

Husqvarna Rider 214TC sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort!
S0727037

Husqvarna Rider 216TAWD sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort! Nå med firehjulstrekk!
S0874732

Husqvarna Rider R213C sitteklipper

Effektiv Rider med 94 cm kombiklippeaggregat som gir førsteklasses BioClip® og utkast bak. Egnet for villa- og grunneiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, god manøvreringsevne og komfortabel kjøring. Leddstyringen og det frontmonterte klippeaggregatet sikrer enkel betjening, ypperlig klippetilgang og god oversikt over arbeidsområdet. Pedalstyrt, hydrostatisk utveksling, lett tilgjengelige kontroller og automatisk innkobling av knivene gjør klippingen til en fornøyelse. Klippeaggregatet vippes lett opp i serviceposisjon for enkel rengjøring etter klipping. Denne Rideren kan gjøre mye mer enn å klippe plenen. Takket være tilbehør som snøskjær, tilhenger, moserive og spreder kan den brukes til hagearbeid hele året.
S0737938

Husqvarna rider RC 320TsAWD eks. Klippeaggregat

RC 320Ts AWD Rider er utviklet for huseiere og gir slitesterk effektivitet, allsidighet og enkel bruk takket være den nyskapende utformingen. Det unike oppsamlingssystemet som ikke tilstoppes, mater avklipp rett fra det frontmonterte klippeaggregatet til posen på 300 l. Automatisk komprimering øker driftstiden mellom hver posetømming, slik at du får gjort mer. Leddelt servostyring gir overlegen manøvrerbarhet i krappe svinger. Drift på alle hjul betyr overlegen kraft og grep under alle forhold. Service og rengjøring av klippeaggregat utføres uten verktøy takket være den unike 90-graders servicestillingen. Ubeseiret arealdekning og enorm oppsamlingskapasitet gjør dette til en virkelig god investering for større hager.
S0737948