Til toppen

Husqvarna Automower 315X


Kostnadseffektiv og pålitelig robotklipper som vedlikeholder plener på opptil 1600 m². Klipperen tåler en del motstand, og klatrer lett opp skråninger opptil 40% helling, og krangler seg lett gjennom ulent terreng. Alt styrt gjennom din smarttelefon, eller gjennom talestyring.

Med Automower Connect har du alltid kontroll på plenen din gjennom Automower 315X. Gjennom egen app på mobil, eller oppkobling gjennom talestyringssystemer som Google Home eller Alexa kan du parkere, stoppe og generelt kontrollere din nye robotgressklipper. Skulle noe prøve å stikke av med den vil du bli alarmert om dette, og gjennom GPS signaler hele tiden vite hvor den er. Dette er med andre ord en gressklipper som gjør hele jobben for deg, men som du samtidig har full kontroll over.

Den automatiserte prosessen

Selv om du har kontroll på klipperen gjennom både app og talestyring, er det som oftest lite du trenger å gjøre, da maskinen arbeider godt alene. Det innebygde GPS-systemet sørger ikke bare for minimal risiko for tyveri, den legger også opp plantegninger for hagen din slik at hele hagen mottar optimal klipp og klippetiden effektiviseres. Ledekabel og begrensningskabler kartlegges, og kontinuerlige oppdateringer på hva som har blitt klipt lagres i robotens minne. Samtidig kan man lage profiler av forskjellige bruksområder som man enkelt kan bytte om man trenger å bruke klipperen forskjellige steder. 
Klipperen følger også med på vær og sesong slik at gresset får sin behandling etter behov. I tørre, solsterke perioder vokser ikke gresset like fort som på regntunge sommerdager og roboten minsker da også prosessen sin slik at ikke strømforbruk og slitasje blir unødvendig høyt. Skulle den nærme seg tom for strøm tar den turen til ladestasjonen av egen maskin. 

Behandling av høy kvalitet

315X er bygget for all slags vær og arbeider året rundt, selv i det kalde nordiske klima. Med brukervennlige justeringsalternativer og smarte klippemønster jobber den hardt for at din plen skal få den ultimate trimmen. Kvaliteten på både gresset og selve klippen skal alltid være av høyeste kvalitet. Skulle man f.eks. ha tatt inn hagemøblene for sesongen har robotklipperen egne spesialprogram for høyt gress. Skulle den treffe på smale passasjer finner den selv de beste rutene for å få klippet hele din gressplen. Selv de trangeste veier skal få sin klipp. 

Klipperen kommer med moderne og stilige LED-lykter i front for god synlighet og kontroll i mørket. Lysene vil også si ifra om noe skulle være galt med klipperen. Skulle man trenge å piffe opp utseende på den kommer den med utskiftbar topp i polarhvitt, oransje eller original granittgrå.
 

Husqvarna 435X AWD

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 

Gressryddesag 336FR T35 Kombi

Allsidig og kraftig ryddesag med Balance 35 sele og kombiskjerm. Leveres komplett med trimmerhode, gress- og sagblad.

Husqvarna Høytrykksvasker PW 360 (160bar)

En virkelig høytytende maskin med robust og funksjonell design, for utmerkede resultater og krevende oppgaver som rengjøring av kjøretøy og steinmurer. Stålforsterket høytrykksslange følger med. Regulatoren trenger mindre kraft for å utløses, noe som betyr mindre anstrengelse og bedre komfort. Induksjonsmotoren og metallpumpen sikrer pålitelig ytelse og lang produktlevetid. Transport er enkelt takket være bærehåndtaket i aluminium. Hurtig slangekobling, store og robuste hjul som gir bedre trekkraft, samt en lang sprøytelanse gjør opplevelsen enda bedre. To svingtappfunksjoner for justering av munnstykket og rask tilkobling forhindrer problemer. Innebygd oppbevaring av tilbehør, slangetrommel og lagringsløsning for strømledningen gir effektiv drift. To munnstykker og én skumsprøyte følger med.

Husqvarna Motorsag 445 II E-serie 13ʺ

Lettbrukelig og robust motorsag til gunstig pris, som er lett å starte og har slankt design.