Til toppen

Husqvarna Automower 315X


inkl. mva.

Husqvarna Automower® 315X – en førsteklasses modell i X-line-serien. Den klipper kompliserte plener på inntil 1600 m², håndterer smale passasjer og skråninger med inntil 40 % helling og takler ulendt terreng uten problemer. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er den utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assistert navigasjon og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.

Med Automower Connect har du alltid kontroll på plenen din gjennom Automower 315X. Gjennom egen app på mobil, eller oppkobling gjennom talestyringssystemer som Google Home eller Alexa kan du parkere, stoppe og generelt kontrollere din nye robotgressklipper. Skulle noe prøve å stikke av med den vil du bli alarmert om dette, og gjennom GPS signaler hele tiden vite hvor den er. Dette er med andre ord en gressklipper som gjør hele jobben for deg, men som du samtidig har full kontroll over.

Den automatiserte prosessen

Selv om du har kontroll på klipperen gjennom både app og talestyring, er det som oftest lite du trenger å gjøre, da maskinen arbeider godt alene. Det innebygde GPS-systemet sørger ikke bare for minimal risiko for tyveri, den legger også opp plantegninger for hagen din slik at hele hagen mottar optimal klipp og klippetiden effektiviseres. Ledekabel og begrensningskabler kartlegges, og kontinuerlige oppdateringer på hva som har blitt klipt lagres i robotens minne. Samtidig kan man lage profiler av forskjellige bruksområder som man enkelt kan bytte om man trenger å bruke klipperen forskjellige steder. 
Klipperen følger også med på vær og sesong slik at gresset får sin behandling etter behov. I tørre, solsterke perioder vokser ikke gresset like fort som på regntunge sommerdager og roboten minsker da også prosessen sin slik at ikke strømforbruk og slitasje blir unødvendig høyt. Skulle den nærme seg tom for strøm tar den turen til ladestasjonen av egen maskin. 

Behandling av høy kvalitet

315X er bygget for all slags vær og arbeider året rundt, selv i det kalde nordiske klima. Med brukervennlige justeringsalternativer og smarte klippemønster jobber den hardt for at din plen skal få den ultimate trimmen. Kvaliteten på både gresset og selve klippen skal alltid være av høyeste kvalitet. Skulle man f.eks. ha tatt inn hagemøblene for sesongen har robotklipperen egne spesialprogram for høyt gress. Skulle den treffe på smale passasjer finner den selv de beste rutene for å få klippet hele din gressplen. Selv de trangeste veier skal få sin klipp. 

Klipperen kommer med moderne og stilige LED-lykter i front for god synlighet og kontroll i mørket. Lysene vil også si ifra om noe skulle være galt med klipperen. Skulle man trenge å piffe opp utseende på den kommer den med utskiftbar topp i polarhvitt, oransje eller original granittgrå.

 

Husqvarna 435X AWD

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 
S0731758

Gressryddesag 336FR T35 Kombi

En allsidig og kraftig gressryddesag med god drivstofføkonomi og lavt utslippsnivå.
S0494513

Husqvarna Høytrykksvasker PW 360 (160bar)

Høytrykksspyler med høyytelse. Passer perfekt til vanskelige oppgaver som rengjøring av kjøretøy og mur.
S0678226

Husqvarna Motorsag 445 II E-serie 13ʺ

En kraftig all-round motorsag med profesjonelle kvaliteter, som er lett å starte og har slank design.
S0494832