Til toppen

Husqvarna Automower 310


inkl. mva.

Pålitelig og effektiv robotgressklipper med 4hjul. Best-i-test!

Det er få som kan konkurrere i robotgressklippermarkedet slik Husqvarna gjør, og med 310-modellen har de laget en intelligent klipper som kommer seg frem i vanskelige hager og i bakker med opptil 22° helling.  Gjennom moderne teknologi er det en lek og forholde seg til gressklipperen da den kan talestyres gjennom Google Home, Alexa eller en Apple Watch. Den kan også programmeres fra telefonen gjennom Bluetooth gjennom programvaren Automower Connect. 

Strømdreven effektivitet

310 kommer med en praktisk ledekabel slik at søketiden på vei tilbake til ladestasjonen reduseres betraktelig, og lading skjer selvfølgelig helt automatisk når klipperen trenger det. Den har også effektiv strømstyring og lavt strømforbruk og holder driftskostnadene nede. Siden den er helelektrisk slipper man også naturligvis skadelig utslipp. 

Premium klipp

Husqvarnas 300-serie sørger selvfølgelig for at resultatet av klippen er av høyeste kvalitet. Høyden på klipperen er utrolig enkel å stille inn gjennom et praktisk ratt plassert på toppen av klipperen. Den klipper litt av gangen, men ikke på bekostning av kvalitet. Den klipper nemlig bare litt, men ofte. Dette sørger for den lave energibruken samtidig som at den alltid opprettholder en høy kvalitet på plenen. Skulle det likevel være ujevnheter i høyden på gresset bytter klipperen til å klippe i systematisk spiralmønster om den møter på partier med høyere gress.