Til toppen

Fendt grasutstyr

Fendt er kjent for de fleste. Mye på grunn av sin høye kvalitet og unike teknologi i traktorsegmentet. Denne moderne teknologien og kvalitetstunge produseringen av maskiner og redskap gjør at vi hos Eiksenteret tilbyr et stort utvalg Fendt produkter. Med sesongen på hell er det nå tid for å tenke på hva du trenger for å forbedre din effektivitet til neste års avlinger.

Slåmaskiner

Fendt har slåmaskiner som dekker alle dine behov. Her får du alle mulige modellvarianter av slåmaskinen Fendt Slicer. Ditt behov velger modellen for deg, og du kan stole på kvaliteten på produktet. Dette er redskap som varer og leverer på høyeste nivå. 

Skal du arbeide i kupert terreng? Trenger du stor kapasitet? Hva slags traktor skal du kjøre med? Trenger du stengelbehandler? Fendt har slåmaksiner som passer alle typer arbeide og våre Eiksenter er behjelpelige med å finne den rette.
 

River

Fendt lager også kraftige kompakte river som varer. Driftskostnadene blir dermed holdt nede i det lange løp. Samtidig er det noe eget med å ha den høye bevegeligheten og bekvemme manøvreringen av en Fendt rive. 

Når din Fendt Slicer har fått gjort sin jobb er det viktig at rivene dine har samme kvalitet og komfort som resten av maskinparken din. Fendt har derfor laget både Fendt Twister, Fendt Lotus og Fendt Former slik at du kan få både sprederiver og samleriver i samme gode kvalitet. 

Twister sprederive

Før fôret skal samles er dette det perfekte mellomleddet som sørger for et rent fôr som tørker raskt. Dette er en rive som er designet for å tåle mye og vare lenge, samtidig som den arbeider jevnt og støyfritt. Fendt satser på nøyaktighet, effektivitet og bevegelighet med denne riven som du vil kunne dra nytte av i mange timer og år frem i tid. 

Lotus sprederive

Lotus er sprederiva for entreprenøren. Dette er en meget kraftig rive som leverer i alle situasjoner. Den takler store mengder gras og tåler høye hastigheter. Med de unike krokete fingrene gjør de en fantastisk jobb med avlingen. Tindene bidrar til å legge det tørreste graset nederst og det våtere på toppen.


Former samlerive

Fendts Former samlerive samler rent fôr slik at du sitter igjen med fôr av ypperste kvalitet. Dette gjør den med høy effektivitet og presisjon. Disse samlerivene kommer i mange variasjoner i arbeidsbredde og du finner alltids en modell som passer dine arealer. Som man kan forvente av et produkt fra Fendt er det kvalitet i alle ledd. Få et perfekt resultat med Fendt ved neste innhøsting!

Kontakt ditt Eiksenter i dag så hjelper vi deg med å finne den perfekte maskinen til dine behov!