Til toppen

NYHET! Robotklippere fra Honda!


Det er ytterst få som foretrekker å bruke tiden sin på å klippe plenen. Heldigvis finnes Honda robotklippere. Intelligent følger de hagens form og klipper gresset stille og fint, så ingenting blir utelatt. De er så smarte at de til og med vet når de skal returnere til ladestasjonen og lade seg. sånn kan du nyte late dager mens hele jobben blir gjort for deg. 

Den er innovativ og smart, og holder plenen din i perfekt stand hele sesongen, selv med minimal innsats fra deg. Flere og flere hageeiere investerer i dag i en robotklipper til klippejobben i hagen. 

Om du likevel ikke er overbevist kommer det noen gode grunner her:

Nyt sommeren mens robotklipperen gjør jobben for deg

La ikke gressklippingen komme i veien for fine dager i solen. Både vår og sommer står den på for at gresset ditt skal holde seg optimalt, mens alt du trenger å gjøre er å forhåndsinnstille klipperen til å gjøre jobben når du ønsker at den skal arbeide. Resten gjør den. 

Vakker og frodig gressplen

Alle robotklipperne til Honda bruker mikro bioklipp når gresset klippes. Det betyr at gresset klippes i ultra-fine partikler som igjen blir sirkulert tilbake til plenen og blir til naturlig gjødsel. Med andre ord slipper du også jobben med å rake bort det som blir liggende til overs. Klipperen klipper lite og ofte, og sørger for at plenen din til enhver tid er optimal. 

Plager ikke naboen

Robotgressklipperene til Honda er stillegående og kan klippe både om natten og på helligdager. HRM 310 og HRM 520 har et lydnivå på bare 62 dB, mens toppmodellen HRM 3000 har et lydnivå på kun 59 dB. Til sammenligning har en helt standard gressklippemotor et lydnivå på 95-98 dB. I tillegg er det mulig å sette alle modellene i stillemodus slik at du vil få en enda lavere og stillegående robotklipper.

Lader seg selv

Robotklipperen returnerer selv til ladestasjonen for å lade batteriet. Etter kort tid er den klar for å fortsette plenklippingen. Alt går altså helt automatisk.

Trygghet for deg og alle som bruker plenen

Honda Miimo robotklippere kan med sine mange sensorer føle kontakt og stopper straks de kommer i kontakt med en hindring, for deretter å snu og fortsette i en annen retning. Fremdrift- og knivmotor stopper også dersom robotklipperen løftes. Naboen kommer heller ikke til å stikke av med klipperen din. Hver Honda robotgressklipper kommer med egen, unik sikkerhetskode. Robotklipperen stopper og avgir alarmsignal så snart den løftes og starter kun når din sikkerhetskode er godkjent. Honda Miimo robotklippere er utstyrt med kraftige Lithium-ion batterier som tåler gjentatte opp- og utladninger uten at kapasiteten reduseres nevneverdig. Strømregningen trenger du ikke bry deg om, for den forandres nesten ikke grunnet din nye Honda robotgressklipper. 

Modellene

Da gjenstår det bare å finne den modellen som passer best for ditt formål, og det kan vi ved Eiksentret hjelpe deg med. Men en kjapp oppsummering får du her:


HRM 40 Live

Hondas nyeste klipper. Liten og nett robotklipper for arealer opp til 400 m2. Rett ut av fabrikken våren 2020. 

HRM 310

Super robotklipper for mindre hager med normal form og de mest slitsomme hindren. Klipper opp til 1500 kvadratmeter med max. 500 m begrensningskabel. Klipperen dro også med seg strålende karakterer da den ble testet av tek.no.

HRM 520

Vanskelige og større hager er der HRM 520 skinner best. Denne klippere sliter ikke med hindringer eller skrå plen. Klipper opp til 3000 kvadratmeter med maks 800 m begrensningskabel. 

HRM 3000

Hondas toppmodell for de store plenene. Robotklipperen kan styres trådløst med Bluetooth app for smarttelefon, som gjør det enkelt å programmere klippetidspunkter og justere klippingen underveis. Klipper opp til 4000 kvadratmeter med maks 1000 m begrensningskabel.

Se en oversikt over alle produktene til Honda hos Eiksenteret her!

 

Sorter etter: Navn (a > å)

Honda Miimo HRM 3000 robotklipper

Toppmodell fra Honda. En robotklipper som tar unna jobber på arealer opp mot 4000 m2!
S0824180

Honda Miimo HRM 310 robotklipper

Den perfekte gressklipperen for deg med en lettklipt hae på under 1500 m2
S0824181

Honda Miimo HRM 40 EEC robotklipper

Liten og kompakt robottklipper for arealer opp mot 400 m2. Denne robotklipperen gjør jobben for deg!
S0824182

Honda Miimo HRM 520 robotklipper

Har du en kronglette hag? Da er dette modellen for deg! Klipper opp mot 3000 m2!
S0824183