Til toppen

Honda gressklippere

Honda produserer en rekke klassiske gressklippere. Dette er gressklippere som tikker av alle boksene på lista. Her får du Hondas feinschmecker touch i alle detaljene. Gressklipperne er spesialdesignet ned til minste detalj og er fullstappet med tekniske finesser. Gressklipperne har stor kapasitet og driftes på kvalitet av Hondas egne motorer. Her står både ytelse, funksjonelle egenskaper og miljø i høyfokus.  Gressklippere fra Honda kommer også med Versamow bioklipp. Her kan du fritt velge mellom oppsamling av gress eller å klippe gresset med en bioklipp-funksjon.

 

Hondas sittegressklippere er kraftfulle og kommer med klippeaggregat med to motgående roterende kniver. Med en kraftig luftstrøm samler den det klippede gresset direkte opp i den bakmonterte oppsamleren. Dette i kombinasjon med Hondas kraftige og stillegående motorer er sitteklipperne helt suverene, selv under vanskelige klippeforhold. Med en plentraktor fra Honda øker du effektiviteten på klippejobben og får en maskin med flust av høyteknologiske løsninger. En av de viktigste fortrinnen med Hondas gressklippere er at de har Versamow-system. Dette systemet gir deg muligheten til å velge mellom å kaste gresset rett i oppsamlingsbaggen, eller å kaste det ut med bioklipp. Denne funksjonen kan også lett alterneres, selv under klipping. Slik kan du fint samle opp vått gress, og bytte fort til bioklipp ved annen gresstype.

Sorter etter: Navn (a > å)

HONDA PLENTRAKTOR HF2317HME

Plentraktoren som kommer seg lett frem!
S0824167

HONDA PLENTRAKTOR HF2417K4HME

Perfekt klipperesultat - hver gang!
S0824168

Honda Gressklipper HRG466C1SK

Populær bioklipper med Euro 5 motor.
S0824156

Honda Gressklipper HRG536C8VK

Modell for større arealer med nytt trinnløst driftssystem og flere innovative nyheter og løsninger.
S0824157

Honda Gressklipper HRG536C8VL

Modell med elstart for større arealer med nytt trinnløst driftssystem og flere innovative nyheter og løsninger.
S0824158

Honda Gressklipper HRS536C5VK

Rask og effektiv, selvgående klipper hvor du kan velge mellom bioklipp eller sideutkast - i en og samme maskin.
S0824160

Honda Gressklipper HRX537HY

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.
S0824162

Honda Gressklipper HRX537HZ

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.
S0824163

Honda Gressklipper UM616EB

Overgrodde plener med høytgress er ofte slitsomt å forholde seg til. Derfor har Honda laget denne spesialproduserte gressklipperen!
S0824165