Til toppen

Honda gressklippere

Honda produserer en rekke klassiske gressklippere. Dette er gressklippere som tikker av alle boksene på lista. Her får du Hondas feinschmecker touch i alle detaljene. Gressklipperne er spesialdesignet ned til minste detalj og er fullstappet med tekniske finesser. Gressklipperne har stor kapasitet og driftes på kvalitet av Hondas egne motorer. Her står både ytelse, funksjonelle egenskaper og miljø i høyfokus.  Gressklippere fra Honda kommer også med Versamow bioklipp. Her kan du fritt velge mellom oppsamling av gress eller å klippe gresset med en bioklipp-funksjon.

 

Hondas sittegressklippere er kraftfulle og kommer med klippeaggregat med to motgående roterende kniver. Med en kraftig luftstrøm samler den det klippede gresset direkte opp i den bakmonterte oppsamleren. Dette i kombinasjon med Hondas kraftige og stillegående motorer er sitteklipperne helt suverene, selv under vanskelige klippeforhold. Med en plentraktor fra Honda øker du effektiviteten på klippejobben og får en maskin med flust av høyteknologiske løsninger. En av de viktigste fortrinnen med Hondas gressklippere er at de har Versamow-system. Dette systemet gir deg muligheten til å velge mellom å kaste gresset rett i oppsamlingsbaggen, eller å kaste det ut med bioklipp. Denne funksjonen kan også lett alterneres, selv under klipping. Slik kan du fint samle opp vått gress, og bytte fort til bioklipp ved annen gresstype.

Sorter Navn (a > å)

Honda HF2317HME plentraktor

Plentraktoren som kommer seg lett frem!
S0824167

Honda HF2417HME plentraktor

Perfekt klipperesultat - hver gang!
S0824168

Honda HRG466SK gressklipper

Populær bioklipper med Euro 5 motor.
S0824156

Honda HRS536VK gressklipper

Rask og effektiv, selvgående klipper hvor du kan velge mellom bioklipp eller sideutkast - i en og samme maskin.
S0824160

Honda HRX537HY gressklipper

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.
S0824162

Honda HRX537HZ gressklipper

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.
S0824163

Honda UM616EB gressklipper/rotorslåmaskin

Overgrodde plener med høytgress er ofte slitsomt å forholde seg til. Derfor har Honda laget denne spesialproduserte gressklipperen!
S0824165