Til toppen

HE-VA Top-Cutter Solo


Top-Cutter Solo er en knivvalse som, ved å kutte fangvekster, gjenværende avlingsrester eller stubb, gir en finfordeling av materiale og innarbeiding i jorda som fører til en raskere nedbryting.

Top-Cutter Solo er den frittstående versjonen av HE-VAs eksisterende Top-Cutter-serie. Fordi den kan monteres enten foran eller bak på traktoren, kan den brukes som en frittstående maskin eller i kombinasjon med et annet redskap, f.eks en strigle.

Når den er frontmontert og brukes sammen med en bakmontert maskin, har Top-Cutter Solo fordelen av å legge ned avlingen i kjøreretningen for å hjelpe arbeidet til den følgende maskinen. Dette systemet med kun en overkjøring har en økonomisk fordel både mht.  tids- og drivstoffbesparelser, samt å bidra til å bevare jordsmonnets integritet gjennom redusert jordpakking.

Den unike designen med en lukket rørkonstruksjon forhindrer at jord og avlingsrester samler seg i og kleber seg fast i rotoren.

 

MODELLER & SPESIFIKASJONER

  • Top-Cutter Solo er tilgjengelig i 5 bredder fra 3,00 m til 6,00 m, med en eller to (Twin) knivvalser.
  • En sterk, hardfør topp og hovedramme holder rotorene på plass.
  • Dekket av et solid ståltak for sikkerhetsbeskyttelse og reduserer potensiell avling og jord som kastes på traktoren.
  • Valsen er 400 mm i diameter og er utstyrt med 6 blader montert i en spiralformasjon for å gi en jevn rulleradius.
  • Hver rotor er montert på gummiopphengte armer for å redusere støtbelastning og øke levetiden.
  • Lavt hk-behov på grunn av den iboende roterende handlingen.
  • Som standard er Top-Cutter Solo frontmontert med mulighet for deretter å montere et ekstra 3-punktssett for å montere den på baksiden av traktoren og danne en dobbel topp.