Til toppen

RM serien


Halmsnittere som er testet over hele verden hos kornbønder, maskinstasjoner og entreprenører. Leveres i arbeidsbredder fra 2,36 til 4,32 m.

RM-serien fra Kuhn er en effektiv pusser for vanskelige forhold, utviklet for gårder med korndyrking, på maskinstasjoner og hos entreprenører. Maskinen er godt egnet for områder med avlingsrester som halm, solsikke- og maisstilker, i tillegg til beiter og enger. Det er fem modeller i serien med arbeidsbredder fra 2,4 til 4,01 meter.  

Maskinen monteres bak. 

Rotoren har en stor diameter og får stor hastighet som sammen med overlappingen mellom knivene sørger for et godt resultat. Knivene har spiralformet mønster for å sikre jevn, vibrasjonsfri drift, god sugeevne, jevn stubbing, jevn spredning og rask kompostering. 

Du kan velge mellom to ulike kniver. Universalkniver med stubblist for bedre knusing, egnet for halmstubb eller hammerkniver for treaktig materiale, egnet for mais, solsikke og vedlikehold av jorder og beiter.

Stubbhøyden reguleres av enten svingbare hjul som kan justeres i høyden og bredden til bruk i avlingsrester, eller en valse til bruk på grasdekke og brakkmark.