Til toppen
Grasutstyr fra Fendt

Grasutstyr fra Fendt

Fendt har grasutstyr til alle prosesser: Slåmaskiner, river, rundballepakkere og lessevogner. Fendt setter sin kunnskap og lidenskap inn i sin høsteteknologi, og resultatet er velprøvde og effektive maskiner.

Rotana rundballepresser fra Fendt

Fendt har Rundballepresser i serien Rotana med både fastkammer og variabelt kammer.  Felles for dem er at resultatet alltid er perfekt, og en perfekt rundball betyr at du får mer inn i hver ball, slik at du bruker mindre tid ute på jordet. Tid er penger, og effektivitet som ikke går på akkord med kvalitet er helt nødvendig for det ultimate resultet i moderne jordbruk.

Fendt Rotana Rundballepresse med fastkammer

Fendt Rotana er rundballepresser du kan stole på. Møt variantene med fastkammer her! Fendt 130 F, 130 F Xtra og 130 F Combi.

Fendt Rotana Rundballepresse med variabelt kammer

Fendt Rotana er rundballepressere du kan stole på. Møt variantene med variabelt kammer her! Fendt Rotana 160 V, 160 V Xtra, 180 V, 180 V Xtra og 160 V Combi.

Slicer slåmaskiner fra Fendt

Fendt har et stort utvalg av slåmaskiner, slik at du kan finne maskinen eller  kombinasjonen som passer deg best. Fendt har nemlig både front- og bakmonterte slåmaskiner, samt slepte varianter, og kombi-løsninger. Alle typene under navnet Slicer. De forskjellige slåmaskintypene har selvfølgelig også flere modelltyper for å passe dine behov best mulig, felles for de alle er at de innehar Fendts robuste og effektive teknologi og design, er bygget for å vare og for å gjøre arbeidsdagen enklere for deg ute på jordet.

Fendt Slicer frontmontert slåmaskin

Perfekt resultat selv ved vanskelig og kupert terreng! Moderne teknologi, komfort og teknologi i skjønn forening.

Fendt Slicer bakmontert slåmaskin

Bakmonterte slåmaskiner fra Fendt for bonden som trenger økt kapasitet og stabilitet! Med bred arbeidsbredde og kvalitet av høyeste rang får du redskap fra øverste hylle når du velger Fendt.

Fendt Slicer slept slåmaskin

Robust og lett manøvrerbar slept slåmaskin. En maskin som kombinerer bevegelighet og komfort, på selv vanskelig terreng med lang driftstid og lite slitasje.

Fendt Slicer kombislåmaskin

Fendt slicer er kjent for sine mange egenskaper. Finn din fantastiske allroundkombo her.

Twister og Former river fra Fendt

Fendt vet å behandle fôr slik at kvaliteten på foret matcher kvaliteten på redskapen som har behandlet det. Med sprederiver og samleriver fra Fendt vet du at du får et rent resultat som oser av kvalitet.

Twister

Når slåmaskinen er parkert og foret skal samles er Fendts Twister Sprede-/venderive det perfekte mellomleddet. Sørg for at fôret forblir rent og tørker rask med denne effektive, og støyfri riven. Twister er også et robust og langvarig redskap som krever lite vedlikehold. Alt for at du skal kunne bruke tiden din fornuftig.

Former

Fendts samleriver kommer i mange varianter og har stort spenn i arbeidsbredd og kommer med løsninger med en til fire rotorer. Med andre ord finner du deg en Fendt Former som passer dine arealer. Rivene er konstruert for å samle graset i rene, velformede rander slik at det er lett å plukke opp med innhøstingsutstyret ditt. Rivene er skånsomme med torva, og blander ikke inn noe jord, selv ved ujevnt underlag.

Fendt Twister Sprederive

Når slåmaskinen er parkert og foret skal samles er Fendts Twister Sprede-/venderive det perfekte mellomleddet. Sørg for at fôret forblir rent og tørker rask med redskap fra Fendt.

Fendt Former Samlerive

Samleriver fra Fendt med varierende arbeidsbredder. Disse rivene sikrer kvalitetsfôrsiden de bare tar med seg rent fôr!

Tigo lessevogner fra Fendt

Å høste gras kan gjøres på mange forskjellige måter. Lessevogner er kanskje noe av den mest driftssikre måten å gjøre det på. Fendts lessevogner effektiviserer slåtta, og arbeider med høy lastekapasitet. Fendts lessevogner sørger for at jobben er gjort på optimal tid, og med minimalt av vedlikehold. Den kjente kombinasjonen av kvalitet og komfort gjør Fendt til det naturlige valget når man skal investere i ny lessevogn. 

Fendt TIGO (MS/MR) lessevogn

Profesjonell teknologi for ditt gårdsbruk. Førsteklasses når det gjelder fôrkvalitet. Stort lastevolum. Rask tømming. Fendt Tigo MS og MR lessevogn passer til dine behov.

Fendt TIGO (PR/XR) lessevogn

Svært høy fôrkvalitet. Enormt lasterom. Rask tømming. Kombivognene Fendt Tigo PR og XR oppfyller disse ønskene dine. Du har et enormt lasterom med 6 m³ ekstra pga. den multifunksjonelle frontveggen med VarioFill.

For mer informasjon eller hjelp til å finne ditt perfekte, nye redskap, kontakt ditt lokale eiksenter!